Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +184
Beszczebelny +65
Do czego to doszło, że 10-letnie volvo wyglądające jak gówno są wystawiane za 100 000zł? xD Jakbym to auto widział na parkingu to pomyślalbym, że jest warte max 15tys xD Do tego środek gorszy niż w bmw i audi z lat ~2005. To jakaś sekta volvowa, że udają, że to jest tyle warte czy o co chodzi xD
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
Już wcześniej pytałem, ale tym razem zadam pytanie bardziej szczegółowo.
- Szukam ultrabook'a do pracy - głównie wyjazdy, ale czasami także w biurze. Wykorzystanie, to głównie programy typu CAD (bardziej przeglądanie plików, niż edycja), plus standard jak pakiet office, chmura, net itp. Bez gier.
- Ze względu na wykorzystywane programy komputer musi mieć system Windows, docelowo Windows 10.
- Ultrabook musi być bardzo mobilny, ale też niezbyt dużym kosztem funkcjonalności. Dlatego musi być w miarę lekki, wytrzymały z matrycą o przekątnej 13-15 cali.
- Interesują mnie propozycje z różnego przedziału cenowego, ale taką górną granicą jest 6k.
Jeśli trzeba jeszcze jakiś aspekt doprecyzować, to piszcie.
Będę wdzięczny za pomoc ;).
#komputery #laptopy #laptop #informatyka
@Pustulka: Koniecznie nowy i potrzebna faktura.
Na Twoim miejscu brałbym pewnie to http://www.x-kom.pl/p/225129-ultrabook-13%2C3-dell-xps-13-9343-i7-5500u-8gb-256-win8-qhd-dotyk.html albo też MacBooka (zawsze i tak przecież możesz zainstalować Windowsa jak potrzebujesz).
Nowy HP Elitebook 840 G2 z radeonem 260X do odpalenia okazjolnalnego cada zmieści się w budżecie. Podobnie jak HP ZBook 14, 15u.
To co znalazłem:
.
hp elitebook 840 G2 z 260X
hp
@Subxero: Do kupienie czy otrzymania? :P Poza tym wątpię, kolejność wypuszczania laptopowych procesorów to te h, hq, później niskonapięciowce, a na końcu w późnym październikiem xeony
Podrzuć te mnóstwo sklepów, póki co są pojedyncze sztuki, a z laptopów które mógłyby zainteresować autora to póki co tylko asus ux303ub z