Wpis z mikrobloga

@berzerk: nie, ale Kurt Sutter rozpoczął rozmowy ze stacją FX na temat spin-offa "Synów Anarchii". O detalach produkcji nie wiadomo na razie nic poza tym, że miałaby się skupić na Majach, którym w "Synach" przewodził Alvarez
@berzerk: Miał być. Cholera wie co Sutter teraz zrobi. Podobno gada z FX żeby zrobić spin-off (info chyba od Hataków albo Filmwebu) z perspektywy Majów.
Może być ciekawie, Alvarez to też zimny #!$%@? (przyp. zapłacił Happyemu żeby zabił jego syna zaraz po tym jak go przytulił) i dobry strateg. Jeżeli to prawda to czekam z niecierpliwością.

Co do First 9 to byłoby podobne jak całe SoA, ale formowanie klubu może być
@berzerk: Tak. A za całą akcję odpowiadał syn Alvareza (miał uwalić Claya). Nie udało mu się. Później jest scena jak rozmawia Alvarez z nim i mówi mu, że spoko, że nic się nie stało i każdy popełnia błędy. Przyjeżdża Darby (chyba), coś tam Alvarez z nim rozmawia (ale bez syna). Darby sobie jedzie i Alvarez z synem idą przez park rozmawiając. Dochodzą do stoiska z hot-dogami, Alvarez obraca syna twarzą do
@berzerk: Dzięki. Sporo i tak mi uciekło, zwłaszcza jakoś 3 i 4 sezon. Pamiętam tylko jak tam się ganiali za Abelem i latali po świecie, ale nudziły mnie te sezony i stamtąd faktycznie mało mam w głowie. Musiałbyś mnie o konkretne wydarzenia zapytać to wtedy bym powiedział, ale tak to ciężko. No i wtedy jakoś wypłynęła sytuacja z listami od JT.

@berzerk: Jeszcze taka ciekawostka odnośnie Happyego (jeżeli dobrze wszystko pamiętam). David Labrava, aktor grający Happyego, na początku był konsultantem Suttera co do scenariusza. Dopiero później ogarnął, że w sumie to on chce zagrać. No i wkręcili go w serial. Sam aktor kieruje jakimś oddziałem Hells Angels w USA (chyba HA, ale na bank jakimś oddziałem klubu motocyklowego).