Aktywne Wpisy
darknightttt +30
Tutaj różowa lvl prawie 30. Też wam się nie chce bawić w związki? Utrzymuje się sama i niczego mi nie brakuje, jak chce towarzystwa to mam wielu znajomych i rodzine, fajnie mi samej. W sumie to facet chyba nie byłby w stanie wnieść za wiele do mojego życia, nie brakuje mi niczego. Od bliskości mam rodzinę i zwierzaka. Seks właściwie dostępny cały czas, do wyboru, do koloru... Przynajmniej nie musze chodzić na
Kiedysbedeczerwonka +300
Najgłupsza decyzja ever? #!$%@?ć za granicą, żeby kupić/wybudować dom w Polsce lub kupić mieszkanie, jednocześnie nie mając perspektywy pracy w kraju XD
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link