Wpis z mikrobloga

• 0
@So_I_Scream: g2 jest troche stary i na oryginalnym sofcie moze byc tak jak napisal @wypokowy_hazardzista. ofkoz po wgraniu sprawdzonego romu z xda telefon swietny. osobiscie wolalbym jednak albo upolowac xiaomi jakies ew z krajowych to 1. samsung j5 ok 820 2. lumia 735 ok 770 zl. lumia moze byc ciekawa po aktualizacji do w10 ofkoz jezeli korzystasz z windy na pc. samsung z kolei ma lepszy aparat, wiekszy ekran (to
  • Odpowiedz
  • 0
@wypokowy_hazardzista: szybkosc to dla mnie czas jaki jest pomiedzy moja interakcja z urzadzeniem a wykonaniem zadania przez nie, a plynnosc to ta mila animacja pomiedzy ; - ). si nokia 735 to dobry telefon, najladniejszy chyba w tej cenie.
  • Odpowiedz
@So_I_Scream: no ja polecam nówka to lumia 640 (ok600zł) , lumia 735 - to samo co lumia 640 tylko troszkę droższy, starszy ma ekran OLED, ładowanie bezprzewodowe, nie ma glance screena. Jak coś droższego to 830 używana może być dobra a taki najlepszy to lumia 930 ale nie wiem czy znajdziesz w tej cenie ale można spróbować bo niektórym system nie pasuje więc wystawiają tanio albo wzięli na abonament czy coś
  • Odpowiedz