Mireczki jakiego laptopa polecacie, na tyle dobrego by poszla na nim FIFA i GTA V. Patrzylem na lenovo y50-70 ale to do #!$%@? nie ma napedu a nie mam zamiaru targac jeszcze osobno przy sobie napedu w plecaku #laptopy #technologia #laptop
@dlugi_: no jednak ktos uzywa jesli w 99% laptopach ten naped sie znajduje. Nie ma w ogole tematu, po co mam kupowac laptopa bez napedu skoro moge kupic innego z takimi samymi podzespolami ale z napedem w tej samej cenie.
@dlugi_: ale o #!$%@? sie #!$%@? jak nie masz nic nie wnoszacego do tematu? Potrzebuje napedu co podkreslilem wyraznie w poscie. Na #!$%@? plujesz jadem?
@dlugi_: ale na #!$%@? sie #!$%@? do rozmowy jak nie masz nic konkretnego do dodania? Do tego glupie komentarze na co komu naped, podkreslilem ze potrzebuje naped i tyle wystarczy. Jakos inna osoba umiala podac laptopa ktory spelnil te warunki. Bierz przyklad bo widze ze na sile chcesz sie #!$%@? do rozmow
@dlugi_: a ja polecam znalezc przyjaciol bo widocznie nie ma do kogo otworzyc mordy bo sie #!$%@? nie majac nic do dodania do tematu. Tak bardzo mi zalezy na tobie noł nejmie
#laptopy #technologia #laptop
Asus N551JM ma napęd, koszt 3800 zł.
Tak bardzo mi zalezy na tobie noł nejmie