Aktywne Wpisy
inooni +9
" Nie jesteś anonimowy w Internecie " oczywista prawda czy frazes?
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
rydzniznic +11
Katowice przejmą miejsce Poznania w "TOP 5"
Change my mind
#nieruchomosci #takaprawda #poznan #katowice #polska
Change my mind
#nieruchomosci #takaprawda #poznan #katowice #polska
Point taken.
Next Update
- Urge Market Final
- Switch to SHA256d on 7th Sept 2015
- StealthText
Update After That
- One-Click Masternodes
- Possibly Masternode Cloaking
- Launder Mixer
- InstantX Activation
Update Update After That
- Ring Signatures
- HTML5 UI
#kryptowaluty
Ciekawi mnie co to jest Ring Signatures oraz - HTML5 UI -- może mi to ktoś wyjaśnić co to nam daje w kontekście nie tylko crave. Słyszałem o takich modyfikacjach także w innych kryptowalutach.
@Pipcieo: a to Switch to SHA256d on 7th Sept 2015
Oczywiście że kupie serwery dla 10MN za 8 zł :) aruba cloud, serwer VPS kosztuje 4zł za miesiąc, bez problemu uciągnie 5MN. Przez niecały miesiąc miałem skonfigurowane dokładnie 10 MN na dwóch serwerach więc nie gadaj mi tu bzdur że się nie da! Trzeba tylko umieć szukać.
Zwykły VPS z 1G ramu spokojnie uciągnie 5-8 masternodów.