@Riley: nie znam, nie moge przetrawic adaptacji serialowych komiksow DC Universe. ;/ Flash byl tak beznadziejny, ze poleglem po 3 odcinkach, za Arrowa sie nawet nie zabieralem. Marvel za to robi genialna robote, chocby nowy Daredevil to arcydzielo w swojej kategorii.
@Choir: Ja obejrzałam w sumie 2 lub 3 odcinki Arrow, ale mi się skojarzyła ta laska. Ogólnie to w universum DC za dobrze się nie orientuję, bardziej Marvel mnie kręci i masz rację, Daredevil jest świetny, czekam na 2 sezon. Aha, z seriali opartych na komiksach DC podobał mi się bardzo Constantine, ale zawiesili go i nie wiadomo czy coś dalej będzie :(
@Riley: no chyba nie zarobili zbyt duzo, bo smiem sie nazywac fanem seriali, a o tym ni w zab nie slyszalem. Choc to i tak nie zawsze jest powod, The Borgias zarobilo od cholery hajsu, a i tak niejako urwali w jakims losowym momencie.
Uniwersum DC osobiscie zainteresowalem sie po obejrzeniu Watchmen, bo tez za bardzo nie przepadalem. Poczytalem troche po roznych forach/wiki i w sumie niektore postacie sa ciekawsze niz
jakieś gównoburze? jakieś śmieszkowanie?
( ͡° ʖ̯ ͡°) #nocnazmiana
Aha, z seriali opartych na komiksach DC podobał mi się bardzo Constantine, ale zawiesili go i nie wiadomo czy coś dalej będzie :(
Uniwersum DC osobiscie zainteresowalem sie po obejrzeniu Watchmen, bo tez za bardzo nie przepadalem. Poczytalem troche po roznych forach/wiki i w sumie niektore postacie sa ciekawsze niz