Wpis z mikrobloga

@Adams_GA: Ale to jest (przynajmniej częsciowo) prawda - w tej chwili nie wzięlibyśmy Lwowa choćby nam go dawali za darmo, powód jest banalny, nie możemy tworzyć precedensu dla naszych wrogów do podważenia umów międzynarodowych i w efekcie naszych granic, których nie jesteśmy w stanie obronić sami, NATO nie kiwnęłoby palcem gdyby Polska kogoś zaatakowała.

Czy była to "banda recydywistów i kryminalistów" (choćby z zakazami stadionowymi), wszyscy wiemy że tak, czy opłacana
  • Odpowiedz
@sureshot: zawsze kisnę z ludzi którzy dorabiają ideologię do chuligańskiej akcji xD Po prostu się #!$%@? i tyle, bo to właśnie robią, bez żadnego podtekstu narodowościowego, historycznego, etnicznego.
  • Odpowiedz
  • 0
@sureshot: dla twojej wiadomości dynamo lało się też z ekipami z Francji gdy te przyjechały do Kijowa na mecz. To też wynik ruskiej propagandy? Ogarnij się i skończ szukać spisków
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Skomentowałem treść filmiku który wrzuciłeś, a który dotyka tematyki kibiców, Polski i Ukrainy. To że Ty tego nie rozumiesz tylko potwierdza wszystko co napisałem. Nie ośmieszaj się mała łajzo.
  • Odpowiedz
w tej chwili nie wzięlibyśmy Lwowa choćby nam go dawali za darmo, powód jest banalny, nie możemy tworzyć precedensu dla naszych wrogów do podważenia umów międzynarodowych i w efekcie naszych granic,

@sureshot: myślę że powód jest jeszcze bardziej banalny. Otóż tamte tereny są dla Polski kompletnie nieopłacalne. Jeśli Polska wschodnia to Polska B to zachodnia Ukraina byłaby Polską Z. Katastrofalny stan dróg, przestarzały i nieefektywny przemysł, ogólna bieda. I po co
  • Odpowiedz
"Propaganda rosyjska jest bardzo mocna w Polsce", a co, może to jest kłamstwo?

@sureshot: mógłbyś wymienić kilka gazet, stacji tv i portali internetowych?
  • Odpowiedz