Wpis z mikrobloga

@yeatz: na początku będą ci dzwonić i się pytać czy miło się panu z konta korzysta i czy wie pan, że mamy aplikacje mobilną, ale na szczęscie można to wyłączyć. W mbanku dzisiaj chciałem się zapytać o konto, to na czacie przełaczno mnie 3 razy, bo żaden nie wiedzial podstawowych rzeczy o koncie
  • Odpowiedz
@ZespolmBanku: konsultanci tak bardzo nie ogarniają, to moje drugie podejście gdy chciałem dowiedzieć się o prostą rzecz, to nie dość, że sprawa trwa pół godziny i później się okazuje, że trzeba gdzieś dzwonić, bo oni nie wiedzą.
  • Odpowiedz
@yeatz: Prowadzenie obu rachunków i karta do nich darmowe pod pewnymi warunkami. W przypadku eKonta dla Młodych trzeba wydać kartą min. 100 zł, a w przypadku Konta 360 Student wystarczy jedna transakcja na dowolną kwotę. Wychodzi na to, że dla konta w Banku Millennium warunek jest o wiele prostszy do spełnienia.

Osobiście dodam, że mam stare eKONTO i Konto 360 (te zwykłe, a nie dla młodych). W przypadku eKONTA zrezygnowałem
  • Odpowiedz
@eshabe: Dzięki za odpowiedź i komentarz!

http://independenttrader.pl/370,bail_in_-_uporzadkowana_likwidacja_bankow.html

Czy podobne rankingi i zastrzeżenia w nich przedstawiane mogą wpłynąć na jakość usług oferowanych przez poszczególne banki w Polsce? W tej sytuacji mBank wypada lepiej, chociaż czy w/w problemy mogą mnie dotyczyć, skoro nie zamierzam zarządzać dużymi kwotami gotówki, ani lokować ich na kontach oszczędnościowych?
  • Odpowiedz