Wpis z mikrobloga

Czas na moje małe podsumowanie #woodstock2015

Jak co roku było świetnie. Ta impreza jest wyjątkowa pod każdym względem. Te kilka dni, które wspólnie możemy spędzić na woodstockowym polu mega ładują baterie. Miłość, przyjaźń, muzyka i rock'n'roll ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Muzycznie jak zawsze wysoki poziom. Świetne koncerty Flogging Molly, Modestep (główni pretendenci do Bączka), Shaka Ponk, Organka, Ani Rusowicz (chyba obok Goorala & Mazowsze najlepszy projekt) czy Frontside. Nieco rozczarował Zakk Wylde z BLS. Mocny koncert składający się z ostrzejszych kawałków ale zabrakło trochę ballad, które też im świetnie wychodzą. Dla Shaggiego mały plusik bo muzycznie to disco-polo ale imprezę rozkręcił grubą. Poza tym jego przypałowe miny i tańce wielce mnie rozbawiły.

No i na koniec wielkie dzięki dla #woodstockowewykopiwo Dobrze było zobaczyć, że Mirki i Mirabelki to jednak nie najniższy grunt społeczny a wspaniała i uśmiechnięta "elyta polskiego internetu" ( ͡° ͜ʖ ͡°) W przyszłym roku będę już z plakietką żeby nie był ze mnie taki anon.

Wielkie dzięki za wspólną zabawę i do zobaczenia za rok!
#woodstock
Pobierz
źródło: comment_2OSpAsg8grjGIEr2dDMY8L6qlDKKAv9S.jpg
  • 7
@Jakub_Puchatek: Dobra wczoraj zweryfikowałem playback Shaggiego bo jego koncert leciał na TVP2. Mogło powstać takie wrażenie bo Shaggy miał jeszcze troje przydupasów na chórkach. W sumie jego śpiewanie ograniczało się do rymowania niskim głosem i nakręcania ludzi na imprezę. Resztę roboty odwalały chórki. Tak to sobie Shaggy wymyślił ( ͡° ͜ʖ ͡°) A poza tym oglądając ten koncert tylko się utwierdziłem w tym jaki był to przypałowy