Wpis z mikrobloga

#bukmacherka #mudkipztypuje #mudkipztypujekonie #wyscigikonne

Jeśli ktoś ma ochotę zacząć przygodę z wyścigami konnymi, to zapraszam:
typy JohnaB (link) – bierzcie, póki kursy dobre:
1) Chelmsford City 7:20 – Hakka @ 4,50
2) Chelmsford City 7:50 – Bitter Lake @ 8,00
3) Ripon 7:35 – Blithe Spirit @ 7,00
3 single za normalną stawkę, 3 duble za pół stawki i treble za pół stawki (razem 5 stawek).
mudkipz - #bukmacherka #mudkipztypuje #mudkipztypujekonie #wyscigikonne

Jeśli ktoś...

źródło: comment_XyN8EAoHi1STO5okJqpw2DKhyA1twQC1.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KingFight: z mojej pamięci tak to się prezentuje:
1) Hakka – spadł z 4,50 na 4,00, wzrósł na 5,00, a potem spadł do 3,50 i tak już został.
2) Bitter Lake – spadł z 8,00 na 6,50, wzrósł do 9,00, wrócił do 8,00 i tak już został.
3) Blithe Spirit – spadł z 7,00 na 6,50, wzrósł do 9,00 i tak już został.

Na bet365 kursy są niższe, ale nieznacznie
  • Odpowiedz
@mudkipz: jak wolisz, ale ja tam nie wierzę w pewniaki, dlatego wolę trading. Chociaż w bukmacherce też mi dobrze szło, ale szkoda nerwów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli na serio myślisz o zarabianiu z bukmacherki to polecam wybrać jakąś giełdę np. betfair, smarkets. A jeśli nie lubisz giełd to na unibet mają wysokie kursy na konie i dodatkowo wolno spadają.

P.S. dzięki za analizę kursów, jak
  • Odpowiedz
@mudkipz: nie, ale możesz np. w każdej chwili zrezygnować z zakładu ze stratą lub wygraną w zależności od tego czy kurs spadł czy wzrósł ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z reguły na faworytów spadają. Szczerze mówiąc to przydałoby się zobaczyć typy najbardziej znanych typerów angielskich i stawiać z nimi, a np. po spadku kursu o 10% sprzedać zakład i masz free beta bądź mniejszą wygraną niezależnie od
  • Odpowiedz
@mudkipz: też stawiał Hakka, przypadek ( ͡º ͜ʖ͡º)
Będę obserwował zachowania na giełdzie po ukazaniu jego typów i przy okazji jego skuteczność. Jeśli coś zaobserwuję to na pewno się podzielę.
Anyway polecam się przenieść na coś z lepszymi kursami, bo na tym można tylko zyskać ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@Nicki_Pedersen: najwięcej jednego dnia u JohnaB wygrałem 52-krotność stawki (i to już po odjęciu stawek, czyli na czysto). Wtedy wygrały dwa konie z kursem 7,00, a przegrał koń z kursem 13,00.
Ale tak około 2 razy w miesiącu (czasami częściej, czasami rzadziej) zdarza się też wygrany dubel z kursem 15,00-25,00.
  • Odpowiedz
@mudkipz: Dla mnie, tak jak pewnie dla większości tutaj konie, to czarna magia... :P
Jak będziesz widział od niego, coś co będziesz "czuł" (bo widać, że się w tym dobrze orientujesz), to wal od razu!
Myślę, że jakoś się odwdzięczymy ;)
  • Odpowiedz
@Nicki_Pedersen: jeszcze dodam, że ogólnie w perspektywie całego roku nie widzę możliwości, żeby stracić na typach JohnaB. Kilka dni temu napisał, że zazwyczaj w roku ma powyżej 400 stawek zysku, tylko teraz ma nieco gorszy rok (póki co jest 120 stawek na plusie). Tylko niestety trzeba sumiennie, codziennie obstawiać po najwyższych możliwych kursach. Kilka dni się przegrywa, a później nagle dużo wygrywa. Ale dla mnie to przyjemność i dobra zabawa
  • Odpowiedz
@mudkipz: Wiesz, ja to raczej za śmieszne stawki gram i nie zawsze mam w ogóle hajs u buka (raczej częściej nie mam, niż mam ;) ) Wczoraj widząc Twój wpis tak mnie naszło i wpłaciłem 30 zł z myślą, a nóż się uda( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na codzienne granie nie ma szans :(
  • Odpowiedz