Aktywne Wpisy
majcherek +44
Czy wypada opublikować znalezione listy dziadków z końca lat 40? Historia jak się poznawali, pokochali. Oczywiście oboje już nie żyją. 1 strona w komentarzu.
Marek_Tempe +21
K---a, dziwi mnie to,że ja se mogę napisać "k---a" i nawet nie mam ostrzeżenia a innych za to banują. Prywatnie to cieszy ale ogólnie to nie jest w porządku.
Jeśli ktoś ma ochotę zacząć przygodę z wyścigami konnymi, to zapraszam:
typy JohnaB (link) – bierzcie, póki kursy dobre:
1) Chelmsford City 7:20 – Hakka @ 4,50
2) Chelmsford City 7:50 – Bitter Lake @ 8,00
3) Ripon 7:35 – Blithe Spirit @ 7,00
3 single za normalną stawkę, 3 duble za pół stawki i treble za pół stawki (razem 5 stawek).
btw nie graj koni na bet365 bo tam są niskie kursy. ja postawiłem na Hakka po 5.8 i jestem na +
1) Hakka – spadł z 4,50 na 4,00, wzrósł na 5,00, a potem spadł do 3,50 i tak już został.
2) Bitter Lake – spadł z 8,00 na 6,50, wzrósł do 9,00, wrócił do 8,00 i tak już został.
3) Blithe Spirit – spadł z 7,00 na 6,50, wzrósł do 9,00 i tak już został.
Na bet365 kursy są niższe, ale nieznacznie
Jeśli na serio myślisz o zarabianiu z bukmacherki to polecam wybrać jakąś giełdę np. betfair, smarkets. A jeśli nie lubisz giełd to na unibet mają wysokie kursy na konie i dodatkowo wolno spadają.
P.S. dzięki za analizę kursów, jak
Kiedyś próbowałem śledzić jego typy, ale w przeciągu kilku minut od ich opublikowania kursy spadały np. z 14,00 na 10,00 (nawet nie zdążyłem postawić po wyższym kursie). Nie wiem, czy to był przypadek, ale tak było kilka dni z rzędu i dałem sobie spokój.
Będę obserwował zachowania na giełdzie po ukazaniu jego typów i przy okazji jego skuteczność. Jeśli coś zaobserwuję to na pewno się podzielę.
Anyway polecam się przenieść na coś z lepszymi kursami, bo na tym można tylko zyskać ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Ale tak około 2 razy w miesiącu (czasami częściej, czasami rzadziej) zdarza się też wygrany dubel z kursem 15,00-25,00.
Jak będziesz widział od niego, coś co będziesz "czuł" (bo widać, że się w tym dobrze orientujesz), to wal od razu!
Myślę, że jakoś się odwdzięczymy ;)
Na codzienne granie nie ma szans :(