@tomasz-maciejczuk: a co tym Vladem? ktos pisał że nie moze przebywac na terenie Polski - rzekomo tak powieidzął jakiejs znajomej. Wiesz cos na ten temat?
@tomasz-maciejczuk: Zapełnienie rozumiem ich pokręconej logiki- żyć w kraju, którego obywateli się nienawidzi. Pisać o tym w internetach. Po nagłośnieniu sprawy robić z siebie pokrzywdzonego...
@szurszur: I to jest najśmieszniejsze. Hipokryzja zawsze bawi. Można mieć własne zdanie i dzielić się nim w wąskim towarzystwie, ale uprzedzenie, brak szacunku do gospodarzy i ogłaszanie tego całemu światu to podludzizm.
@mlodosc: No ja nie znam tych opinii z waskiego towarzystwa. Raczej także z protali spolecznosiowych. Poza tym przypominam że podczas meczu Anglia Polska na Wembley to głownie polscy imigranci wygwizdali hymn brytyjski wzbudzjac wsciekłosc gospodarzy.
@szurszur: No jo trzeba było na szybkiego znaleźc wyczyny Polaków. Ja się zastanawiam czy Ty Polski nienawidzisz bo nie rozumiem jak można porównywać wygwizdywanie hymnu do tej sytuacji
@ediz4: Brak szacunku do hymnu na ziemi gospodarza to nie jest błahostka zwłaszcza że sa tacy co to bardzo pochwalali (złaczam fotke). Nie wiem na jakiej podstawie sugerujesz ze ja Polski nienawidze skoro podałem przyklady zza granicy? Poza tym wiele razy krytykowalem plucie na swój kraj ktore jest tez jedna z mód internetu łącznie z Wykopem wiec zarzucanie mi nienawidzenia Polski ma tyle sensu niż zarzucanie Tobie sympatii do pedofilli.
@szurszur: Ponieważ pojawiasz się w każdym wpisie który krytykuje inne narody za podejście do Polski i starasz się rozmyć zarzuty wrzucając jakieś przewinienia Polaków. Dziwi mnie że jeszcze nie próbujesz wmawiać co niektórym że Tomasz maciejczuk to ruski agent wysłany przez kreml aby obrzucać błotem biedną Ukrainę. Co mnie obchodzi wpis jakiegoś sebixa na forum
http://www.wykop.pl/link/2677211/ukrainscy-nazisci-zapolujmy-na-maciejczuka-za-naglosnienie-skandali-na-majdanku/
#polska #ukraina #donbaswar #wydarzenia #afera
Komentarz usunięty przez moderatora
@kosmatapowierzchniakulki: Nie raz czytujac wpisy polskich emigrantow widziałem to samo.
Poza tym przypominam że podczas meczu Anglia Polska na Wembley to głownie polscy imigranci wygwizdali hymn brytyjski wzbudzjac wsciekłosc gospodarzy.
Myślę, że możesz się bez problemu ubiegać o broń. W zaistniałych okolicznościach powinni ci je dać.
Co mnie obchodzi wpis jakiegoś sebixa na forum