Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +310
#bekazkatoli
Nie mogę przestać nucić tego gówna xD
Nie mogę przestać nucić tego gówna xD
ComFort +6
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 73.0% (446)
- nie 27.0% (165)
Z okazji, że naprawiłem sobie joystick w PSP i mam zamiar po raz drugi rozpocząć grę w Persona 3 Portable ^^' Biorąc pod uwagę, moją cierpliwość do latania po "lochach" RPG i turowych walk przejście zajmie mi pewnie jakiś rok ;)
#animeart #persona3 #persona #yukaritakeba #randomanimeshit #art #fanart #gry
Persona 3 jest zajebista, a najlepsze że Persona 4 jeszcze lepsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Ale analog jest wygodniejszy :)
Jeśli nam możliwosc.zmiany ustawien na dpada, to to robię. Dla mnie diablo niewygodny jest... Niestety w niektórych grach muszę się z nim męczyć np w God Eaterze ;__;