@bool_bool: zalezy jak wyprzedzaja xD ja sobie spokojnie pocinalem raz obwodnica rowne 200km/h a mi gosc na zderzak podjechal z rowerami na dachu i zaladowany ze az siadl do ziemi. No przyznsm ze sie nie spodziewalem ze ktos bedzie lewym pasem tak popierdzielac i nie zjechalem wczesniej (jedyny raz) a gosc zajechal mi droge zebym z prawego pasa sie nie ruszyl i przez 5-6kilometrow jechal z ta sama predkoscia co praey
@mistrz_tekkena: @pieczywowewiadrze: Chyba Was głowa boli. SUV to najbardziej bezsensowna rzecz jaka powstała, ani to nie pojedzie w terenie ani nie jest specjalnie wygodne na mieście ani w ogóle nic. Zauważcie, że to nie SUV jest synonimem luksusu tylko limuzyna. Więc jak zazdrościć, to S-Klasy a nie M-Klasy ;)
Ty mowisz o rozwiazaniach dla plebsu. Faktycznie suv dla plebsu to problem bo pod korpo/urzedem nie zaparkujesz. Pod blokiem sasiad porysuje. No i lipa.
Ale majac dobrego SUVa i garaz/podworko pod domkiem pod miastem. Prywatne miejsce pod miejscem pracy i pod supermarketem jeb parkujesz na 2 miejsca i nie ma zadnego problemu z poruszaniem sie po miescie. W srodku siedzisz jak na fotelu i nie musisz
@piker: not this time ( ͡°͜ʖ͡°) serio dobre autka. Czy to kaszkaj czy to X6. #!$%@? to to nie bedzie ale dla biznesmenikow akurat. Moje autko tez ma prawie 2 metry szerokosci i czasem problem zparkowaniem a wcale suvem nie jest. Zazdroscisz. EoT
@pieczywowewiadrze: Jednak bait. BMW X6 to najpaskudniejsze BMW w historii, śmiało może stawać w szranki z Multiplą, Ssang Yongiem Actyonem i Reliantem Robinem.
Prywatne miejsce pod miejscem pracy i pod supermarketem jeb parkujesz na 2 miejsca i nie ma zadnego problemu z poruszaniem sie po miescie
#gorzkiezale
Ty mowisz o rozwiazaniach dla plebsu. Faktycznie suv dla plebsu to problem bo pod korpo/urzedem nie zaparkujesz. Pod blokiem sasiad porysuje. No i lipa.
Ale majac dobrego SUVa i garaz/podworko pod domkiem pod miastem. Prywatne miejsce pod miejscem pracy i pod supermarketem jeb parkujesz na 2 miejsca i nie ma zadnego problemu z poruszaniem sie po miescie. W srodku siedzisz jak na fotelu i nie musisz
@pieczywowewiadrze: No kurba, ale praktyczne XD
@
Po prostu nie stac Cie i Eldo.