żeby nie było, że jestem jakimś nieracjonalnym hejterem postanowiłem empirycznie sprawdzić jak to jest na tym #woodstock Uznałem, że byłoby z mojej strony nieuczciwe gdybym po prostu wstawiał zdjęcia taplających się w błocie bez sprawdzenia czy faktycznie Wudstok to błoto i lewica. Wsiadłem więc dzisiaj w autobus i rozpocząłem wyprawę. I od razu pierwsza #!$%@? - nigdzie nie można kupić biletów. Curwa ile się oszukałem na ticketpro to po prostu szok. Nie ma. Myślę, kupię od koników na miejscu. Taki #!$%@?! Przesiadałem się w Poznaniu licząc, że spotkam jakąś ekipę. Pusto. W Kostrzynie też nikogo nie ma. A na mirko to wszyscy piszą "ooo jedziemy ekipa 30 osób #wudstokowewykopiwo2015". Powtarzam - taki #!$%@?. Druga #!$%@? - zero oznaczeń. Wysiadłem w Kostrzynie i pytam baby ze sklepu, którędy na przystanek, a ta mi tłumaczy, ze pójdę tą ulicą, potem w prawo, potem w lewo, potem prosto... No curwa mać jak byłem raz na Koklajfmuzykfestiwal to cały Kraków był nasrany znakami. Ba! Podejrzewam, że jakbym był w Tarnowie to i tak bym dojechał bo tyle reklam było. A wysiadłem w Poznaniu i nic! Żenada. Niezrażony udałem się w kierunku wskazanym przez autochtonkę. Długo szedłem aż wreszcie doszedłem jak mniemam na pole festiwalowe. Tutaj szacunek dla biedronki, że postawili swoje stoisko. Jebutne stoisko. Wiem, że to podła portugalska firma czy coś ale szanuję za marketing. Póki co nikogo nie ma. Curwa nikogo. Gdzie ta słynna wudstokowa atmosfera? Gdzie ci ciekawi ludzie? Gdzie ta wspaniała muzyka? Nie polecam. 14/88 (bo szacunek do biedronki)
@marianbaczal: a ludzie z wykop.peel chcieliby poznac prawde. Pytaja sie jak tam jest? Jak jest tam? Wobec tego ja odpowiadam. Trzeba zrobic porzadny i niezalezny dokument o brudstoku. Dlatego chcialbym Ci colego zaproponowac wyjazd tamze w celu udokumentowania tam panujacych obyczajow. Nagramy material, zmontujemy. Czas aby ludzie poznali prawde. Tak. I ja zaplace i ja pojade. Zrobmy to. Raz na zawsze rozprawimy sie z tym tematem. Jezeli jestes chetny... to tylko
@wujek_Mundek: ej ale ja jestem wlasnie na Wudstoku. Rozbiłem namiot i ogladam tiry co podjezdzaja pod biedronke. To chyba jakis debilny performens antykonsumpcjonistow. Poki co straszna #!$%@? i zero muzyki
no proszę, sam @marianbaczal w moim malutkim mieście
niestety Marianie, ale to nie ten słynny woodstockowy Kostrzyn, na którym to znany diler Jerzy O. rozdaje nieletnim narkotyki oraz zmusza ich do picia alkoholu i uprawiania seksu bez zabezpieczeń. U nas jedyne błoto które możesz spotkać to to gromadzące się wokół zakładu komunalnego, jednakże mycia się w nim nie polecam ponieważ jest bardzo uczulające i powoduje silną wysypkę (ps. to prawda)
Uznałem, że byłoby z mojej strony nieuczciwe gdybym po prostu wstawiał zdjęcia taplających się w błocie bez sprawdzenia czy faktycznie Wudstok to błoto i lewica.
Wsiadłem więc dzisiaj w autobus i rozpocząłem wyprawę.
I od razu pierwsza #!$%@? - nigdzie nie można kupić biletów. Curwa ile się oszukałem na ticketpro to po prostu szok. Nie ma. Myślę, kupię od koników na miejscu. Taki #!$%@?! Przesiadałem się w Poznaniu licząc, że spotkam jakąś ekipę. Pusto. W Kostrzynie też nikogo nie ma. A na mirko to wszyscy piszą "ooo jedziemy ekipa 30 osób #wudstokowewykopiwo2015".
Powtarzam - taki #!$%@?.
Druga #!$%@? - zero oznaczeń. Wysiadłem w Kostrzynie i pytam baby ze sklepu, którędy na przystanek, a ta mi tłumaczy, ze pójdę tą ulicą, potem w prawo, potem w lewo, potem prosto... No curwa mać jak byłem raz na Koklajfmuzykfestiwal to cały Kraków był nasrany znakami. Ba! Podejrzewam, że jakbym był w Tarnowie to i tak bym dojechał bo tyle reklam było. A wysiadłem w Poznaniu i nic! Żenada.
Niezrażony udałem się w kierunku wskazanym przez autochtonkę. Długo szedłem aż wreszcie doszedłem jak mniemam na pole festiwalowe. Tutaj szacunek dla biedronki, że postawili swoje stoisko. Jebutne stoisko. Wiem, że to podła portugalska firma czy coś ale szanuję za marketing.
Póki co nikogo nie ma.
Curwa nikogo.
Gdzie ta słynna wudstokowa atmosfera? Gdzie ci ciekawi ludzie? Gdzie ta wspaniała muzyka?
Nie polecam.
14/88 (bo szacunek do biedronki)
niestety Marianie, ale to nie ten słynny woodstockowy Kostrzyn, na którym to znany diler Jerzy O. rozdaje nieletnim narkotyki oraz zmusza ich do picia alkoholu i uprawiania seksu bez zabezpieczeń. U nas jedyne błoto które możesz spotkać to to gromadzące się wokół zakładu komunalnego, jednakże mycia się w nim nie polecam ponieważ jest bardzo uczulające i powoduje silną wysypkę (ps. to prawda)
jeśli jednak
@wujek_Mundek: Już przecież jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)