Aktywne Wpisy

wolny_kot +85

EmcePomidor2 +128
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to

Jak psia mac DELIKATNIE przyblizyc widok? teraz jest za daleko, a jedno pstrykniecie kuleczka myszy z kolei przesuwa za scenerie;/
wszystkiego;p
w tym wypadku chce przyblizyc do zaznaczonego obiektu na mapie. jak lekko to zrobie to wszystko znika;/
tak mi wygodniej. patrzec z bliska na. A jeszcze gorsze jest to, ze ucina mi widok, mega wkurzajaca sprawa;/ lubie miec wszystko na widoku
@stawrocek:
juz ogarniam
To ucinanie może być spowodowane ustawieniami kamery (near/far)
Dziala F :) bajka
wiesz gdzie to ustawic? dopiero zaczynam sie bawic programem
przestalo sie wlasnie ucinac w miedzy czasie jak gralem w karty czekajac na odpowiedz..;p
edit: dopiero doczytalem ze jednak chodzi o unity. xD idę po kawę, czas się obudzić.