Wpis z mikrobloga

Mam spodnie z membraną, spodenki z wkładką, koszulki i skarpetki z tej firmy, nawet ciuchy specialized się do nich nie umywają. Są o wiele lepiej wykonane , co za tym idzie bardziej trwałe. Na jesień na pewno kupię sobie u nich kurtki. Zobacz w promocjach w sklepie internetowym może coś wyhaczysz :)
  • Odpowiedz
@trace_error: Nie miałem nigdy vitesse, ale specialized spodnie i koszulki się nie umywają do wyrobów Nowatexu lub Vezuwio. Polski produkt z bardzo dobrych materiałów. Zamki odblaski szwy wszystko się trzyma nawet po paru latach używania. w 2 parach spodenek z wkładką przejechałem już z 15k i są jak nowe :) ! i nie prałem w perwollu
  • Odpowiedz
@trace_error: novatex to zdecydowanie niższa półka od vitesse,miałem komplet od novatexu-spodenki Vezuvio z wkładką la fonte,sam materiał jak i wkładka są gorszej jakości od vitesse.Wkładka mniej wygodna od ergo plus gel w spdenkach vitesse,materiał z jakich są zrobione spodenki jest mało "rozciągliwy" i nie zapewnia takiej kompresji jak w spodenkach od vitesse. Natomiast jakość wykonania to loteria,mnie dość szybko puściły szwy-plusem jest to że jak mieszkasz w pobliżu nowatexu i podjedziesz
  • Odpowiedz
@impa: dałem radę, mówiłem oczywiście o 2 spodenkach czyli po około 7.5k na sztukę i jeszcze ich używam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widzę dużo pozytywnych opinii o Vitesse, nie omieszkam wypróbować.
  • Odpowiedz
@Garb_a_Ty: to i tak sporo :-) Ja swoje u nich kupowałem jak dobrze pamiętam jakoś w 2013 rok,wtedy był to najwyższy model.Kolega jeździ w ciuchach od nowatexu i mimo że sobie je chwali to niestety do spodenek też miał pecha..Tak jak kolega @fixie pisał o tych trzech firmach,że jak spróbujesz to zrozumiesz :-) (choć osobiście np.kallisto nie znam)
  • Odpowiedz