Wpis z mikrobloga

@nat89: Gówno prawda akurat. Ta moda zaczęła się w czarnych gettach. Są 2 teorie. Z Twoją właściwie to 3, ale wydaje mi się że ta 3 jest najmniej prawdopodobna. 1 mówi o tym że noszą tak spodnie aby nie zapomnieć i utożsamić się ze swoimi braćmi z czasów niewolnictwa czarnych, którzy przpływali na te same ziemie i dostawali za duże ubrania do noszenia od swoich białych panów. 2 mówi o tym
  • Odpowiedz
Nosiłbym, wygoda >>> ból dupy ludzi na ulicy, zwłaszcza takich którzy jedynie wrzucają obrazki w neta. Rurki są dla mnie niewygodne w chodzeniu po prostu i cała moda świata tego nie zmieni, luźne spodnie może i wyglądają gorzej ale chodzi się w nich lepiej, a dla mnie to jest najważniejsze w spodniach.
  • Odpowiedz
@junomipl: Pamiętam jak po wyborach prezydenckich jakiś brukowiec umieścił zdjęcia Kingi Dudy z jej chłopakiem (pic related), a wykopki na to: "co za pedalstwo xD", "moda dla powodzian", "co to za damska torebka i kobiece kosteczki xD". Co z tego, że ten koleś rucha córkę prezydenta 8/10 - ważne, że wykopkowe samce alfa, które nie potrafią wyjść z piwnicy, nie mówiąc o zagadaniu do dziewczyny, mówią, że źle się ubiera xD
TureckiKebab - @junomipl: Pamiętam jak po wyborach prezydenckich jakiś brukowiec umie...

źródło: comment_MwQhbhUdWHPFHM865vdUV7oIZjXcY8lY.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nie_umre_za_ciebie: Cały styl wyewoluował z tego że noszono ciuchy po braciach albo z second handów. A że nie przelewali z pieniędzmi to kupowali często na wyrost, spodnie kilka rozmiarów za duże żeby na długo starczyły. Tak samo koszulki,bluzy itd. Ja pisałem tylko o sagowaniu spodni.
  • Odpowiedz