Aktywne Wpisy
Syn_Tracza +493
Jak dla mnie, wyborcy demokratycznej opozycji, wystarczy, że ci zrobią następujące rzeczy i już mają mój głos na kolejną kadencję:
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
opk20 +86
Teraz tak na poważnie, przypomnijcie mi czemu wybraliście KOPSL? Przekonały was kredyty 0%, dopłaty do najmu, czy może likwidacja gotówki. Serio pytam.
#wybory
#wybory
Dzisiaj z rana było 97,8 kg.
Od wczoraj wprowadziłem dojazd do roboty rowerem (jakieś 25 min w jedną stronę).
Mam plan żeby w sierpniu mocno zjechać bo chciałbym w końcu wybrać się na zakupy po jakieś ciuchy tak w połowie września a odkładam to dosyć długo.
W sierpniu planuje 1 miesiąc poświęcić na trening i tu prosiłbym o pomoc co byście zaproponowali. Będę miał czas codziennie za rana przez jakieś 2 h, powiedzmy te 4-5 razy w tygodniu. Myślę, że jeżeli chodzi o redukcję to ona będzie dalej postępować z samej diety no ale fajnie byłoby zacząć poprawiać również trochę układ mięśniowy. Czyli chodzi mi o wzrost masy mięśniowej przy redukcji, co chyba jest dosyć trudne.
Jaki zestaw ćwiczeń byście polecali na takim etapie?
1 miesiąc - bardzo krótko ja robiłem (obiegówke ćwiczenia na każda partie na każdym treningu by przyzwyczaić mięśnie do pracy) 2 miesiące.
Jeżeli masz czas to ja bym juz zaczynał nawet jeśli możesz ćwiczyć dwa razy w tygodniu ( sa siłownie 24h)
Ja
Tak jak pisze, możliwe, że w kolejnych miesiącach będę robić coś 1-2 razy na tydzień typu basen czy squash ale siłownia raczej odpada.
Rekompozycja ciała, jest trudna, naprawde mały przedział kaloryczny jest który pozwoli Ci tworzyć nowe włókna mięśniowe i spalać tłuszcz długofalowo - a jest to możliwe, spalamy
Jak kiedyś pisałem mam budowę proporcjonalną, mocne uda i łydki (z uda mi prawie nic nie zeszło od lutego/marca - może 2 cm, z brzucha zeszło mi jakieś 16-17 cm).
@feniks_pn: "Organizm doznaje szoku i pali tłuszcz jak szalony. Paląc przy tym mięśnie, bo każdy ma ustaloną wartość ile kalorii może pociągnać z tłuszczu w danych dniu."
Let the flame war begin...
Redukując tracimy bardzo dużo mięśni. Umiejętna redukcji potrafi ograniczyć ten proces.
Zostawie tylko tutaj - http://lifestylecoach.pl/jak-szybko-spalamy-tkanke-tluszczowa/