wołam także @FaktyTVN Wczoraj na wypoku ktoś dał wpis, że w TV nie było nic o sondzie, dokonano epokowoego kroku na przód w odkryciach a w Faktach był 3 minutowy materiał o krowie. Nie żebym był jakoś mega zapatrzony na TVN, ale produkcja materiału chwilkę trwa, albo po prostu czytają mirko i dziś prawilnie dali jako ostatni materiał właśnie wiadomości o zdjęciach plutona wraz z przeróbkami internautów na gwiazdę śmierci / psa pluto. #newhorizons
@szcz33pan: Tak jak wtedy napisałem wiem, że produkcja materiału trwa, ale jednak TVP jakoś wczoraj dało radę :P. Dziś niestety nie widziałem wiadomości na TVN, więc wypowiedzieć się nie mogę.
@Erimar: możesz zobaczyć u nas na stronie, zapraszamy :) Faktycznie połączyliśmy tę informację z memami. Wczoraj dostaliśmy info, że dziś ma być więcej zdjęć, więc woleliśmy zaczekać.
Wczoraj na wypoku ktoś dał wpis, że w TV nie było nic o sondzie, dokonano epokowoego kroku na przód w odkryciach a w Faktach był 3 minutowy materiał o krowie.
Nie żebym był jakoś mega zapatrzony na TVN, ale produkcja materiału chwilkę trwa, albo po prostu czytają mirko i dziś prawilnie dali jako ostatni materiał właśnie wiadomości o zdjęciach plutona wraz z przeróbkami internautów na gwiazdę śmierci / psa pluto.
#newhorizons
Komentarz usunięty przez autora
@FaktyTVN: