Aktywne Wpisy

BayzedMan +1
Moskwa otwiera szampana dzisiaj, ukraina ma realna szanse teraz na przegranie tej wojny jezeli zachod sie pokloci z dostawami i bedzie z nimi zwlekal. Ztka w Polsce to bedzie minimum co was czeka w przyszlosci, brawo warto bylo za wybory pisu xD
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
ChrisMayewski +71

#gory #polska #las #wycieczki #ciekawostki
Dolina Kłodzka, labirynt Błednych Skał.
No tak, tylko co to za róznica :D
Zawsze może być opłata za coś. Pamiętam jak swego czasu wprowadzali te opłaty, miały być symboliczne, to było chyba max 1 zł.
Dziś 7 zł/os + obowiązkowy parking.
@27er: patrz pan, a w takim Jułesej, ojczyznie wolnosci, też biorą hajs i to wejściówka na minimum tydzień
@27er: ciekawe czy takie podejście też jest w kwestii wyrzucania śmieci do lasu???
@stekelenburg2:
Tak, podatki za coś, za co płacimy już w podatkach to staje się naturalne :D
Ja jestem nieco starszy i pamietam inne czasy :)
Tylko idąc tą stroną, pamiętasjmy że miejsc chronionych jest sporo, jak zaczną wymyślać bilety na wejście do parków krajobrazowych itp. to będziemy wszędzie płacić:
http://www.gios.gov.pl/stansrodowiska/upload/image/mozaikowy/podkarpackie/mapa_2obszary_chronione.jpg
Tak, ale byłem tam przejazdem i miałem tylko chwilę. A dolny nie jest płatny? Co nie zmienia faktu, że taki widok bramek w górach kuźwa razi :D
Fakt, że sporo tam zrobili, schody gdzie tylko się da ..... brakuje jeszcze wind :D