Aktywne Wpisy
KingaM +182
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
fenixs +1091
Życzcie powodzenia i bym nie zapomniał kasy z bankomatu wyciągnąć, bo będzie pszypau.
A tymczasem idę się umyć, ogolić wypachnieć i wybrać najlepsze łachy z mojej skromnej garderoby :)
#randkagoblina #randkujzwykopem
@goblin21: @Siaa: roksa?
PO drugo jestem z Ciebie dumny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdę pisząc, jest to mój najbliższy kontakt z kobietą od wielu, wielu lat więc nawet chętnie się umawiam na wizyty.
@Kulavvy: Seksów to już chyba nigdy nie będzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Blaskun: Usta miałem zapchane więc nic nie mogłem mówić. I tak nie miałem nic ciekawego do powiedzenia.
@Jubei: @lord_gervasius: StreetView
Sympatia?
Roksa?
Poderwałeś kogoś w firmie?
Nie! To Pani stomatolog :D 10/10