Aktywne Wpisy
xPekka +5
Mirki, jak się rozliczacie z różowymi za mieszkanie? Zakładamy zwykła partnerkę, a nie żonę ani narzeczoną.
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
"hehe śmieszny koleś na rowerze"
"kapitalny komentarz na temat seksownej prezenterki pogody... w MEKSYKU" - no szkoda ze nie u mnie w domu hehehe
"opanowałeś grę na pamięć" -jakbym miał kiedy. dorosły człowiek pracuje a nie ma wakacje jak w gimbazie.
Może też jestem młody bo dopiero co skończyłem techbaze ale skoro ja to widzę to coś jest nie tak.
Mam wrażenie że już nic ciekawego na tej stronie nie zobaczę.
Jeśli ktoś uważa podobnie to proszę o #dajplusa, - nazbiera się 300 robię #usunkonto i znaczy że #administracja tak bardzo ostatnio coś #!$%@?ła, że wróżę jej bezrobocie, bo dla gimbazy tak chętnie za reklamy nie płacą.
#gorzkiezale #pytanie #oswiadczenie #wykopowedebaty #wykop