Wpis z mikrobloga

Jak mam się nie denerwować?! Na #uj?! Oni mają wszędzie, WSZĘDZIE, burdel, a ja się spóźnię z opłatą kilkanaście godzin i już mam #!$%@?? Nie takie rzeczy załatwiałem u prorektorach, że to też załatwię, ale niech mi ktoś zacznie robić problemy, to #!$%@?ę i co? UWr, UW? Jakim prawem mam powtarzać, że zapłacę!
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

xD mowili wczoraj

@biczek: W niedzielę masz banki nieczynne. Online, ale dopiero co likwidowałem tam konto, a mi gość na infolinii mówi, że mi zlikwidowali oszczędnościowe, z zwykłe ROR zostawili, bo jest -12 zł. #!$%@?ć można. No a alior ma konsultantów do 22 i #!$%@? później załatwisz przez telefon. Wiem, że moja wina, ale pytam: nie mogą zaczekać 12 h na spóźnialskich. Specjalnie wpłacę w PEKAOSA, żeby mieli szybko te
  • Odpowiedz
@Captain: xD baby z lachonarium(nie pamietam jak ten budynek sie nazywa) czekaly pol roku na papiery bo baba na 'urlopie` byla xD nawet tvn byl. Kampus przed WMI
  • Odpowiedz
@biczek: Nie mam pojęcia o czym mówisz, kolego, ale już się trochę uspokoiłem. W dupie to mam. Wpłacę im dziś, a nie wczoraj, a niech mają pretensje, to się posypią pisma. Muszą czekać, jeśli ktoś wpłacił wczoraj online i ode mnie będą mieć nawet wcześniej.
  • Odpowiedz
@Captain: XD zalezy jak jest w regulaminie. Czy data (w przelewach internetowych tego nie ma) czy data stempla. Tak czy siak jestes w dupie xD ew. Powolaj sie na mnie mam tam 123 zl xD
  • Odpowiedz