Aktywne Wpisy

niebadzogrem +177

Poldek0000 +124
Takie rowery własnoręcznie robi Pan Sylwan Chlebowski! Serce mi się kraja, jak widzę jak stara się je sprzedać na Linkedin. Starszy człowiek, który wkłada w nie serducho do kwadratu. Emeryt, który mówi mi, że już wszystko w życiu zrobił a na emeryturze majsterkuje. Stolarz z 50 letnim stażem. Już w 2020 roku prosił mnie o pomoc, ale wiadomość wpadła mi do spam. W USA rowery stara się bez skutku sprzedać jego córka.

1. Jak trudne jest wyjście na Kościelec? Co prawda z trudniejszych szlaków to byłem na Rysach, Świnicy czy Rohaczach, ale nie wiem czego się spodziewać. Najbardziej mi chodzi o ekspozycję, podobnie jak na Rysach?
2. Jaka jest szansa, że idąc z Kasprowego na Kopę Kondracką potknę się/zasłabnę/zdmuchnie mnie wiatr i spadnę na Słowacką stronę, po czym od razu przyleci cygan helikopterem i skasuje 20k cebulionów. Warto kupić ubezpieczenie?
#tatry #pytanie
Byłeś na Świnicy i Rysach a masz obawy o Kościelec? Mirek, toż to żadne wyzwanie dla ciebie nie będzie.
Kościelec z dołu wydaje się taki ekstremalny, ale wchodzi się gładko.
Co do ubezpieczenia, nie jest ono drogie, opłaca się.
2. Jeśli kupisz za mniej niż 10 złotych to warto inaczej bez sensu. Musiałbyś mieć maksymalnego pecha :D