Wpis z mikrobloga

@FilipChG: LMAO Ty śmiesz mnie nazywać hipokrytą i posądzasz o zakopywanie w ciemno? To bardzo interesujące twierdzenie z ust osoby, która zakopała znalezisko o ACTA pół minuty po dodaniu, oraz artykuł o ACTA w niecałe dwie minuty. Kliknąłem kilka losowych linków z listy i to jest to co znalazłem, nie chce mi się szukać dalej ale pewnie było tego więcej. Nie wytykaj innym rzeczy, które sam robisz.
@hahacz: Przestań gościu jesteś zabawny a zarazem żenujący. Masz za dużo czasu w ferie? To może się poucz na sprawdziany do gimnazjum, kolejny internetowy napinacz który nawet mięsem rzucić nie potrafi.
@sn4tch: btw. w pierwszym masz jakąś stronę niemieckojęzyczną i zakopałem jako nie nadaje się. W drugim znalezisku widać z miejsca, że te newsy już były. #!$%@? naprawdę jesteś taki ograniczony?

Już naprawdę Cię nie rozumiem bo ta dyskusja to z Twojej strony obrona duplikatów i spamu.

To obrona znalezisk które nie były duplikatami a zostały przez ciebie zakopane jako duplikaty... Czytanie ze zrozumieniem to też ciężka sprawa?
@hahacz: Pokończone szkoły mówisz. Szkoda tylko, że nic na to nie wskazuje i nie wygląda, no chyba, że masz na myśli podstawówkę i gimnazjum to ok. Prawda? Gościu chyba musisz nabrać trochę dystansu do siebie i otoczenia, bo Ci mózg #!$%@? od takich napinek, aa jeszcze radzę zapoznać się z hasłem - ironia, dużo pomoże. Koniec, nie chce mi się z Tobą gadać.
@FilipChG:

I tak działasz wbrew swojej zasadzie:

widać z miejsca, że te newsy już były

Teoretycznie nie powinieneś bo nie zapoznałeś się z całą treścią znaleziska, ale jest na tyle popularna, że powineneś zakopać. Myśl zwyczajnie zanim coś zrobisz, bo później będziesz pośmiewiskiem tak jak tutaj, serio popisałeś się.

Teraz to Ty zrobiłeś z siebie pośmiewisko, masz tylko szczęście, że nie dostaniesz za to żadnych minusów. Zaczynasz się miotać w zeznaniach
@Tata_Dealera: Mi tez z wandalem nie chce sie gadac. Co do szkol sie mylisz, dlatego ja potrafie docenic dobre znalezisko zaslugujace na wykop, a Ty nawet nie probujesz (zakopujesz bez czytania).