Wpis z mikrobloga

@Ow3n: Przepraszamy, jednak w związku z nieplanowanymi pracami konserwacyjnymi, średni czas oczekiwania na połączenie z naszą infolinią sięga w ostatnich dniach 9 minut. W związku z tym prosimy o cierpliwość oraz zachęcamy do kontaktu pod adresem e-mail x-kom@x-kom.pl. Robimy wszytko co w naszej mocy, aby sytuacja wróciła do normy.
@X-KOM: Ja wiem, że tylko prowadzisz konto na wykopie. Jednak ogarnijcie temat w sprawie telefonów, bo to jest tragedia. Co do obsługi w samym sklepie nie mam zastrzeżeń. Jednak następnym razem nie będe zostawiał 4k pln u was tylko u kogoś innego kto potrafi odebrać ten "#!$%@?*y" telefon i doradzić. Zmieniłem o was zdanie diametralnie.
Sklep: OK
Infolinia: Patogia.
Skoro nie macie kasy na ludzi, którzy będą odbierać telefon nie podawajcie
@Ow3n: Dziękujemy za Twój komentarz i zwrócenie uwagi na tę sytuację. Problemy z infolinią miały jednak charakter tymczasowy i były spowodowane nieplanowaną konserwacją naszego łącza internetowego w jednym z naszych wewnętrznych oddziałów Sklepu Internetowego. To spowodowało, że nasza infolinia osiągała około połowę przeciętnej wydajności, a średni czas oczekiwania na połączenie mógł sięgać 9 minut. Aktualnie działamy już na 100%, dlatego serdecznie zachęcamy do kontaktu - także telefonicznego. :-)