Wpis z mikrobloga

Wystawiłem za cztery stówki używanego, czteroletniego srajfona 4s białego 16GB na olx. Od wczoraj godz. 21:30 mam 40 odpowiedzi na ogłoszenie, ~10 telefonów w sprawie kupna i jakieś 20 smsów. Co w tym gównie za które nie dałbym więcej niż 100zł jest? Jedynie aparat fotograficzny daje radę. Działa jak gówno, wiesza się, bebechy ma tragiczne jak na dzisiejsze czasy a ludzie się rzucili na ten telefon jak berety na promocje crocsów w lidlu ( )

Pomijam fakt, że ludzie chcą abym wysyłał im ten telefon po przedpłacie na konto. Na olx, bez żadnej gwarancji że nie jestem oszustem. Zaczęli się nawet przebijać, że dadzą więcej i odbiorą telefon jeszcze dziś. Paranoja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#apple #iphone #ios #olx #srajfon
  • 11
@Zakakaikane: ja wystawiłem iMaca 27" z 2010 roku za.. 3000 zł i było bardzo podobnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś mi nawet oferował 3200 jeżeli bym mu dowiózł go 100km od mojego miasta ;)
@lent: akurat imac z 2010 jesli jest sprawny i nic mu nie dolega to nadal bardzo dobry komputer. A wersja 27 cali wygodna do pracy, wiec nie wiem czemu sie dziwisz ze byl popularny
iMaca 27

@lent: 27" screen
Prosessor 2.8Ghz Intel Core i5
4GB RAM
1TB hard drive
Graphics ATI Radeon HD 5750 1024 MB

Accessories:

Wireless aluminum Apple keyboard (English)
Wireless magic mouse

jak sadzisz ile dostane??
@adulski: no ja swojego wystawiłem za 3000 (miałem ten sam model tylko ramu więcej, bo 8GB) i był duży odzew więc jak Ci się nie spieszy ze sprzedażą to możesz zacząć nawet od wyższej kwoty i ewentualnie dawać obniżki ;) Mój na dodatek był trochę zarysowany z tyłu i nie miałem oryginalnego kartonu.