Mirasy drogie, majac około 2 tysiace na osobe, przy dwoch osobach, gdzie byscie polecali wakacje?
Musimy wlasnie rezygnowac z wyjazdu do Tunezji i nie mam pojecia gdzie pojechac.. Turcja, wlochy, hiszpania odpada.. Wszedzie niebezpiecznie. Generalnie fajnie gdyby była ciepła woda i plaża, więc Bałtyk odpada..
@kajbel: bądź Madera turystyka nie zaczyna się i kończy w biurze podróży, poleć na własną rękę, gwarantuje że będziesz zadowolony z wyboru Malty albo Madery, a i koszty niższe
@kajbel: jestem w takim samym punkcie wyjścia jak Ty, Hiszpania-palą samochody, Francja-obcinają głowy, Włochy mega drogie, Grecja-kryzys, Turcja,Tunezja, Maroko, Egipt - kozojebcy:/
@89neo: Masakra jakaś.. a miałeś już wykupioną wycieczke? Bo my niestety tak.. i jedyne opcje póki co, to zamiana na inną wycieczkę.. a jedyna jakie nase biuro podróży ma wycieczki to kraje typu Tunezja.. Turcja.. Hiszpania..
Musimy wlasnie rezygnowac z wyjazdu do Tunezji i nie mam pojecia gdzie pojechac.. Turcja, wlochy, hiszpania odpada.. Wszedzie niebezpiecznie. Generalnie fajnie gdyby była ciepła woda i plaża, więc Bałtyk odpada..
#pytanie #wakacje #wyjazdy.
Komentarz usunięty przez autora
@SerCheddar:
W Bułgarii byliśmy rok temu. Syf i bród na ulicach..
Chorwacja ma kamieniste plaże..
Do Włoch przepływa mnóstwo imigrantów a w Hiszpanii aktualnie jest najwyższy poziom zagrożenia zamachami... No niema gdzie jechać...
turystyka nie zaczyna się i kończy w biurze podróży, poleć na własną rękę, gwarantuje że będziesz zadowolony z wyboru Malty albo Madery, a i koszty niższe
Komentarz usunięty przez autora
Masakra jakaś.