Aktywne Wpisy
Trabancik +40
Czas na sobotnią kontrolę tapet na telefonie, zapraszam serdecznie do wysyłania screenshotow.
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
josb515 +839
Rozpocząłem/am poważną naukę języka polskiego.
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dzisiaj leg day po raz pierwszy, a do tego barki. Czuję mały niedosyt co do obciążeń na nogi, ale skupiałem się na technice. Po prostu teraz czuję, że jednak mogłem więcej. Za tydzień się poprawię. I tu moje pytanie.
Mój 'osobisty trener' dzisiaj powiedział mi, że na kolejnym treningu powinienem zaczynać od ciężarów na których skończyłem poprzedni. Spróbuję trzymać się tego, ale ciekawi mnie Wasze zdanie na ten temat. Robicie tak?
Jak już dochodzisz