Aktywne Wpisy
#olimpiada #igrzyska #religia #woke #neuropa #wojna #kryzyswartosci #smutek #francja #paryz2024 #bekazlewactwa Dajemy sobie chodzić po głowach. My - chrześcijanie. Smutne. Zapominamy, że Europa powstała i była silna dzięki tym fundamentom. Ja mogę z tym walczyć ale dzisiejsi ludzie już nie. Dlatego do nich nie pasuję, do tego clown world. Niechybnie
TavarishPiesov +520
Uwaga Mireczki, ładna i dobrze śpiewająca Mirabelka szuka wyłącznie Panów do zespołu retro. Gacie na szelki, wąsy i wyczucie dobrego smaku mile widziane. Chcę dodać trochę radości temu smutnemu jak ... mieście :) Kontrabasy, trąbki, gitary, saksofony, wokale męskie - przybywajcie tłumnie. Możecie z okolic, o ile będzie Wam się chciało przyjeżdżać na próby do Brzydgoszczy.
Moje #pokazmorde jest w awatarze, nie bać się, nie gryzę. Jak trzeba będzie, to nawet zaśpiewam na mirko. A co!
Ale zaśpiewaj na mirko!
Nagraj coś, możemy korespondencyjnie ;)
Odległość jak dla mnie nie do pokonania, biorąc pod uwagę brak czasu :/
@Mlenywiec: meh, a już chciałem dołączyć do was z moją trąbką. :P
@Mlenywiec: pieszczotliwa nazwa... To nie wiem jakie Ty pieszczoty lubisz ;) ja bydgoszczanin od urodzenia i takie okreslenie mojego rodzinnego miasta mnie denerwuje delikatnie mowiac. Bieszczady lasy i male miasteczka,Bydgoszcz duze miasto wiec co tu porownywac?