Wpis z mikrobloga

Mirki, prośbę mam. Jestem całkowitym ignorantem jeśli chodzi o #elektryka i #elektronika. Muszę wymienić bezpiecznik (stary, PRLowski) bo wybija (na pewno wina bezpiecznika, bo po przełożeniu wybija ten sam). Dacie jakiś link do sklepu elektronicznego lub allegro? Nie mam kiedy wstąpić do sklepu, a nie chcę eksperymentować. Z góry dzięki!
Pobierz sirnicklc - Mirki, prośbę mam. Jestem całkowitym ignorantem jeśli chodzi o #elektryka...
źródło: comment_WYb39BXHH59WjiNNYPw8SJVZxollaa9k.jpg
  • 27
@ungaged: Dzięki za poradę. Blok płonie, kurde pszypał. Macie numer na straż pożarną?

A tak serio, @ungaged: @Wayatt: @MrDarkenRahl: @ruski_88: @Haszaks: dzięki za udział w dyskusji, oczywiście nie jestem debilem i nie będę przy tym majstrował. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak mówię, podejrzewam bezpiecznik, bo na początku był odpowiedzialny za obieg w łazience i wybijało go jak włączałem pralkę. Przekręciłem go na
@sirnicklc: W bloku nie mieszkam więc nie wiem jak jest w przypadku takich problemów ale chyba najlepiej właściciela powiadomić, ewentualnie zaproś prawdziwego elektryka a nie nas wykopowych specjalistów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale skoro to wina bezpiecznika to powinno wystarczyć wymienienie tego konkretnego.