@koscik: Takie małe to niewiem czy coś da. Na te większe coś się tam łapie ale od kiedy poznałem siatki na okna niewiem co to komar w domu. Polecam( ͡°͜ʖ͡°)
@koscik: używałem nawet takiej większej, wolnostojącej i mimo tego, że stało na samym środku gdzie było mnóstwo owadów to one to ignorowały i wpadały tam raczej przypadkowo...
@Dreszczyk: A sytuacja taka miała miejsce gdy było jasno w pokoju czy po zmroku przy np. tylko ekranie monitora czy może w zupełnych ciemnościach z jedynym światłem jako ta lampka?
@koscik: przed domkiem, w lato, ciemno już, ewentualnie półmrok bo światło sączyło się z domku... ale ogólnie było to mocne źródło światła... i żeby było śmiesznie najwięcej wpadało tych takich 'dużych komarów' które się tam ledwo mieściły i spalały dobrą minute :D
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
http://allegro.pl/lampa-owadobojcza-1w-gniazdko-komary-muchy-owady-i5217636275.html
#pytanie #kiciochpyta #j----------y