Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +164
No heloł
Kopytnik_1 +19
#wojna #rosja #ukraina #polska #nato #wojsko #pytaniedoeksperta #ciekawostki
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Dziś nie oprowadzałem Was od początku ze względu na gardło. Zresztą, już pod koniec teleskopowania może słyszeliście że mi powoli głos siada :). Odkujemy sobie to innym razem! Miło mi było ugościć Was u siebie w pracy. Następną razą możecie przyjść z gotowym zestawem astrotrudnych pytań ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Na osłodę podrzucam zdjęcie M13 (źródło), czyli tej ostatniej gromady, którą już nam przesłoniły chmury.
#astronomiaodkuchni #m13 #oauj #krakow #praca
@WuBe: Nie było żadnej mirkoakcji. Zwykły Wieczór z Gwiazdami (pisałem o takich już wielokrotnie), na który przyszło paru Mirków :).
Ci co dziś byli widzieli na własne oczy, że bez rezerwacji można śmiało znaleźć wolne miejsce. Chociaż zdarzało
@alczas1: @tangerine_: @dzangyl: @ManolaOla: @WuBe:
Komentarz usunięty przez autora
Skoro jest takie zainteresowanie, to może zwiedzanie prywatne, grupą do 15 osób...? Wtedy nie bylibyśmy związani terminami Wieczorów.