Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do tego wpisu.

Witaj Czołgisto,

Dziękuję Ci za kontakt z Supportem Wargaming.

Przykro mi, że czat na Twoim koncie został zablokowany :/

Blokada ta została przyznana ze względu na nie przestrzeganie zasad, które obowiązują w naszej grze.

Dla pewności, sprawdziłem logi Twojego konta i mogę Ci powiedzieć, że blokada ta została nałożona jak najbardziej słusznie.

Bardzo mi przykro, ale niestety nie możemy ujawniać dowodów graczom, na podstawie, których ich konta zostały zablokowane (te informacje są dostępne tylko dla nas).

Pragnę Cię jednak zapewnić, że przed założeniem blokady na konto, każda sprawa jest dokładnie sprawdzana w związku z tym blokad konta jest przyznawana tylko wtedy kiedy gracz na nią zasłużył.

Oznacza to, że nie ma możliwości, aby konto gracza zostało zablokowane tylko dlatego, że ktoś zgłosił go bezpodstawnie lub dla zabawy.

Bardzo mi przykro, ale decyzja o przyznaniu restrykcji na czat w grze zostaje przez nas podtrzymana.

Kiedy czat na Twoim koncie zostanie już odblokowany, proszę abyś starał się panować nad emocjami i nie używał obraźliwego języka na czacie w grze lub w garażu.

Dzięki temu atmosfera w grze będzie lepsza, a Ty będziesz mógł uniknąć blokady czatu tak jak to się stało w tym przypadku.

Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, prosimy o kontakt.

I ja dalej nie wiem za co.

#wot
  • 2
Bardzo mi przykro, ale niestety nie możemy ujawniać dowodów graczom, na podstawie, których ich konta zostały zablokowan

@cesar90: xDD

Pragnę Cię jednak zapewnić, że przed założeniem blokady na konto, każda sprawa jest dokładnie sprawdzana w związku z tym blokad konta jest przyznawana tylko wtedy kiedy gracz na nią zasłużył.

@cesar90: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie, wcale nie można zablokować kogoś spamując w bitwie raportami za "unsportsmanlike conduct", były już przypadki blokowania ludzi bo