Aktywne Wpisy

kiciuch_ +37
O czym świadczą tatuaże u facetów? Bo u kobiet to wiadome - choroby psychiczne. A u facetów?
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
źródło: GIK2TpsWsAAGLL0
Pobierz
Olek3366 +90
#polska #humorobrazkowy #heheszki #bekazlewactwa #bekazpisu #polityka #bekazpo
Cóż taki obraz tej naszej polityki i tego kraju
Cóż taki obraz tej naszej polityki i tego kraju
źródło: temp_file568203583568968634
Pobierz

Internet LTE, chciałbym mieć router wifi z bateryjką i wyjściem na antenę (choćby ten najmodniejszy Huawei E5377).
Ktoś ma jakieś doświadczenia z operatorami i działaniem takiego rozwiązania?
Dlaczego chcesz akurat taki?
Właśnie ta najlepsza oferta play nie jest taka kolorowa. Owszem, 30GB miesięcznie, ale w przypadku urządzenia wifi w pakiecie to jest 60 złotych.
Jeśli chcesz rozsyłać wifi po domu tym to ma strasznie #!$%@? zasięg, w drugim pokoju może być już problem z odbiorem. Ja jestem zwolennikiem rozwiązania oddzielnie modem i router.
W play masz ofertę na kartę za 45 zł/mc beż żadnej umowy.
Więc oferty z umową zdają się wychodzić taniej ostatecznie. Właśnie nie wiem co z tym zrobić.
A może mi wyjaśnisz jak to działa z doładowywaniem internetu na kartę. Kupuję starter i... co dalej? Doładowuję kartę jak zwykły telefon pre-paid i muszę tam wystukać jakiś kod? A gdybym chciał sobie go doładować tylko za 10 złotych? Ja tego nie
Tak kupujesz starte i aktywujesz pakiet, przez play24, kodem czy smsem.
Urządzenia w abo drożej wychodzą, od abo bez urządzenia.
Karta wychodzi drożej od samego abo, ale nie jesteś związany żadną umową, jak nie potrzebujesz to nie używasz.
@ElCidX: Ja właśnie nie rozumiem jednej rzeczy.
Telefon na kartę działa tak, że doładowuję sobie za 5 złotych, co przedłuża mi ważność konta o 7 dni i mam na koncie 5 złotych. Mogę je wygadać, albo powysyłać smsy, bo znam ich cenę.
A w przypadku internetu na kartę? Jak to jest, że doładowanie za 10 złotych daje mi 500mb transferu,
Aby aktywować pakiet musisz mieć po prostu wymaganą ilość środków na koncie.
W urządzeniu ustawiasz tylko aby korzystało z sieci play i heja.
mam kartę, którą muszę doładowywać, żeby utrzymać ważność konta. To jest logiczne i proste.
Dalej, każde doładowanie przedłużające ważność konta to zasilenie tego konta środkami - powiedzmy, że co miesiąc doładowuje konto za 30 złotych, co przedłuża mi jego ważność o 30 dni.
Piszesz, że deklarowane przez Play 6GB przy doładowaniu za 30 złotych
Zatem po jednym
To teraz powiedz mi, jeśli nie wykorzystam tych środków na pakiet no limit - to na co mam je przeznaczyć? :D