Aktywne Wpisy
iforgotmypass_ +519
Kiedyś jakiś ziomek tutaj na wykopie zrobił taki skrypt na omegle, co laczyl dwoch typow i ze soba gadali i wstawial to tutaj. No i jak bylem na studiach pare lat temu (chyba z 6 lat temu) to zrobilem podobny skrypt i zapisywalem te rozmowy xD
Ogolnie skrypt laczyl dwoch typow i podmienial imiona meskie na zenskie i tak samo koncowki podmienial na wersje zenska, przez co kazdy z typow myslal ze
Ogolnie skrypt laczyl dwoch typow i podmienial imiona meskie na zenskie i tak samo koncowki podmienial na wersje zenska, przez co kazdy z typow myslal ze
njdnsjdnjs +156
Tak sobie myślałam o sprawie z WuDwaKa i doszłam do wniosku, że jest teraz jakaś epidemia samotności. I nie chodzi o hasztag przegryw, bo i na innych social media widziałam poruszaną tę kwestię. I nie wiem, czy to zawsze tak było i teraz ludzie o tym mówią, czy faktycznie coś jest na rzeczy. Mam wrażenie, że każdy patrzy tylko na siebie i z jakiegoś nieświadomego strachu #!$%@? przed innymi. Znajomości są takie
Pomożecie i wypełnicie ankietę? (✌ ゚ ∀ ゚)☞ http://www.interankiety.pl/interankieta/508d6648a9d16b6f064bac658b98f67f
#forbot #elektronika #diy #robotyka #arduino #technologia #stm32 #majsterkowanie
Kurs budowy prostego Quadrocoptera (z gotowych części, budżet około 2000zł)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak do 500 byście obniżyli za tanią 250 na częściach od majfriendów ;)
Ale czy przypadkiem nie mieliście juz jednego kursu LineFollowera?
No to innych uwag nie mam, interesują mnie wszystkie, rób więc wszystkie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rococo: przy najbliższej okazji postaram się dopłacać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jooj: prawdopodobnie omawiałby programowanie np.: RPI, ale w bardziej zaawansowany sposób od migania diodami.
@qzer: Za 400zł z aparaturą, lipolem i
@Forbot: jak dla mnie ten kurs jest dla mnie na plus mimo tego że wciąż mam mgliste pojęcie co by w nim było.
Jestem ciekaw jakie będą wyniki ankiety.
@Qardius: myślę o tym, ale jednak trochę mało DIY, cena też nie zachęca...
@jooj: akurat, co do tego kursu nie mam jeszcze ustalonej konkretnej zawartości, badam temat. Bardziej chodzi o samo zainteresowanie Pythonem.
@Rococo: Niektórzy chcą dopłacić do zestawu 5-15zł, aby mieć jakiś gadżet. Oczywiste