Aktywne Wpisy
Szinako +19
Który to fajniak wczoraj kilka razy pisał, że na tych cywilów na plaży spadł ruski pocisk z Tora xD. Inny fajniak pisał coś o tym, że na plaże spadł strącony dron. Kilku fajniaków pisało, że to wina ruskich, bo ten pocisk strącili, no ale jak strącili skoro nawet najnowsze ruskie S-400 nie są w stanie tych ATACMS przechwycić ( ͡º ͜ʖ͡º). Ewidentnie widać, że spadła tam amunicja
Riiuku +132
#motocykle #motocyklisci #thatfeel #niepolecam
Ale to mało istotne. Bo właśnie dziś, 2 godzinki temu zostałem już oficjalnym i zgodnym z literą prawa motocyklistą.
Mój instruktor, który dostał zgodę by wziąć udział w egzaminie, był w szoku jak bardzo dziś los rzucił mi pod koła najtrudniejsze warunki jaie można było sobie wyobrazić na drodze i bardzo dumny jak sprawnie sobie z nimi poradziłem. Egzaminatr, który ma opinię bardzo skrupulatnego i zwracającego uwagę na wszystkie szczegóły też pochwalił mój styl jazdy.
Oczywiście, by być szczerym, popełniłem jeden mały błąd - zatrzymałem się przed skrzyżowaniem zbyt blisko poprzedzającego mnie auta. No ale koniec konców - zdałem :]
http://i.imgur.com/#!$%@?.jpg
#chwalesie
@Jofiel: jak blisko to jest zbyt blisko wg egzaminatorów?
2CT - najbardziej #!$%@? opony ever, na przodzie tez mam ja jeszcze.
@void1984: Miniumum długość auta - co w codziennej jeździe w zatłoczonym mieście raczej się nie widuje.
@syrena_elektro: Dzięki, a opony nie są aż tak złe.
@Jofiel: Nieżyciowa bzdura i źródło korków, ale egzamin to egzamin.
Swoje lejce tez zdawalem w Basildon ( ͡° ͜ʖ ͡°)