Siemano, postanowiłem wam coś rozdać jako że ostatnio trafiam wszystko, wy też możecie wystarczy śledzić mój arkusz albo grupę na fb, ale to swoją drogą. ( ͡°͜ʖ͡°)
Mam takiego o p250 z naklejką naszego wspaniałego zespołu VP, więcej #rozdajo u mnie na grupie na fb
@Liffek: Coś o Virtus pro tak? Tak więc VP ma tak że #!$%@? WSZYSTKICH NA EASY" ( zazwyczaj jak postawie na przeciwnika ) po czym grają drugi mecz i mają tak że #!$%@?Ą WSZYSTKO (zazwyczaj jak stawiam na nich) ale bądź co bądź kocham nasze VP bo to w końcu nasza najlepsza (nie tylko) polska drużyna :v kc vP
@Liffek: Virtusi Virtusi znowu przegracie oddsy dignitas to mniej niż szesnaście znowu me skiny od całej rodziny na golden rule się przetraciły. Pasha znowu donejty zbiera, będzie bol dupy jak jasna cholera. A gdy już meczyk jakiś wygrają to gimby znowu na nich stawiają ツ
Najlepszy skin do P250. Co do betów to daj spokój. Zawsze jak obstawiam VP to przegrywają i odwrotnie... csgolounge to zło które pochłoneło już kilka moich lepszych setów skinów (╥﹏╥) Nie obstawiam i koniec. A co nalepki na mehdi to uczyniłeś świętokradztwo. Tylko ta kwadratowa nalepka VP się nadaje jako tako.
Mam takiego o p250 z naklejką naszego wspaniałego zespołu VP, więcej #rozdajo u mnie na grupie na fb
https://www.facebook.com/groups/776506785781763/ <--- o tutej
Co zrobić aby wygrać ?
Wystarczy dać plusika i napisać jakiś ciekawy komentarz na temat naszej drużyny Virtus Pro
Koniec 2015-06-07 o godzinie 12:00
#csgolounge #csgo #csgozwykopem #betujzliffkiem #csgoskins
Komentarz usunięty przez autora
pashaBiceps jest odpowiedzią na każdego heada
oddsy dignitas to mniej niż szesnaście
znowu me skiny od całej rodziny na golden rule się przetraciły.
Pasha znowu donejty zbiera, będzie bol dupy jak jasna cholera.
A gdy już meczyk jakiś wygrają to gimby znowu na nich stawiają ツ