Aktywne Wpisy
mike-contractors +59
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
planuje kupno Lenovo K3 Note, moglby mi ktos o nim cos powiedziec, oplaca sie kupowac?
#android #lenovo #telefony #pytanie
Ale może więcej ci opowie osoba która niedawno nabyła ten telefon. Oto i on @Przwoj.
@Kotlet_Rybny: i tak zawsze zakladam folie na telefon
@Przwoj: mam kupionego powerampa wiec moge sie pobawic equalizerem i sobie podglosnic w ten sposob
VPN nigdy nie uzywalem :P kupuje za 107 funtow (juz z przesylka) z chin do UK a potem do pl jeszcze nie wiem jak ale albo kurierem albo ktos znajomy mi podrzuci
czyli kupuje :)
a i jeszcze jak
Ja gdy go miałem nie zauwazylem żeby się rysował a nie miałem żadnego etui ani innych wymysłów i po 3 miesiącach dalej wyglądał ekran jak nowy.
@Boratt: Obecne mediateki to juz nie te co kiedyś które lubiły się grzac i palić. Jedyny ich problem to długi okres czekania na aktualizacje bo problemy wydajnościowe juz
k3 ma slot na karte pamieci a m1 ma dobry wyswietlacz i chyba tyle sie wacham, jak mi to pomozecie rozstrzygnac to juz bede na 100% pewny :)
meizu ma snapdragona a k3 mediatek (w sumie sam nie wiem czego snap jest taki lepszy niby, moze to tylko plotki ( ͡° ͜ʖ ͡°))
w antutu k3 ma 46k a m1 ma 41k
Jestem też ciekaw tych 6 tyś punktów z antutu na co to się przekłada
tak jak pisałem ciekaw jestem jak te telefony spr się w bezpośrednim porównaniu jeżeli chodzi o prędkość działania