Wpis z mikrobloga

Dobra Miraski tak jak obiecałem TU, a u mnie słowo droższe jest od z(io)ł[ot]a (do wyboru jak kto woli złoto czy zioło) ( ͡ ͜ʖ ͡). Chyba nigdy nikt nie zaproponował na Wykopie takiego rozdajo, a ja to zrobię dlatego, że w tę niedzielę wchodzę w wiek chrystusowy i dla odmiany to ja będę dawał prezenty. Już w przyszłym tygodniu ktoś z Was Miraski stanie się szczęśliwym posiadaczem drona DJI Phantom (dron jest nowy nigdy nie używany zabierałem się za jego składanie, ale w końcu nawet nie skoczyłem) do tego sięgnąłem jeszcze do czeluści moich szuflad gadżetowych i wygrzebałem z nich jeszcze trzy rzeczy: kalibrator firmy NEC (kalibruje monitory), który docenią pewnie osoby fotografujące i słuchawki douszne AKG by HARMAN K328 z pilotem do smartfonów, tabletów itd. (pilot działa także z androidem). Zasady są proste jak budowa cepa: Dajesz "+" wchodzisz do gry i dostajesz 1 szansę w losowaniu, dajesz suba dostajesz kolejną szansę, napisz coś elokwentnego w komentarzu to dostaniesz kolejną szansę itd. 1 osoba może dostać tylko 1 nagrodę. Do losowania nagród użyje tego programu. Wasze wykopowe nicki będą dodane tyle razy ile uzyskacie szans - to dość proste. Dla bezpieczeństwa i uczciwości zielonki nie mogą być udziału (żeby nie dochodziło do manipulacji typu ktoś zrobi 100 kont).

PS. Fajnie by było pobić rekord plusów dla jednego wpisu na mikro (ktoś wie jaki był rekord?)

Do wzięcia są:

1 x DJI Phantom (dronik)
1 x Kalirator NEC MDSVSENSOR
2 x słuchawki AKG by HARMAN K328
#rozdajo #konkurs #nocnazmiana #drony #fotografia #muszyka #sluchawki #technologia #darylosu
Pobierz
źródło: comment_FlkqsFpDP0I2LOH85FKx8ww6Ygj3O6Y2.jpg
  • 1860
napisz coś elokwentnego w komentarzu

@saint: A' propos szczania do zlewu. Kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego
@saint: Bardzo ucieszyłbym się jeśli coś wkońcu bym wygrał, jeszcze nigdy nic mi się nie udało wygrać(), no poza nagrodą gwarantowaną w loterii na odpuście, ale z proszku do prania nie byłem zbyt zadowolony( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie lubię knedli, dlatego daję przepis na nie:

" Można je przyrządzić o każdej porze roku z mrożonych śliwek, ale najlepsze są jesienią, ze świeżych dojrzałych węgierek.

Ugotować obrane ziemniaki. Gorące przecisnąć przez praskę, wystudzić. Owoce rozkroić i usunąć pestki. Masę ziemniaczaną wyłożyć na podsypaną mąką stolnicę, zrobić w niej dołek, wbić do środka jajka, dodać szczyptę soli i mąkę. Wyrobić ciasto. Uformować z ciasta grube wałki, pociąć na kawałki. Każdy kawałek
@saint: Ten dron to spełnienie marzeń i wielkie możliwości z których mało kto zdaje sobie sprawę, razem z qmplem nagrywamy sportowe filmy, z takim sprzętem moglibyśmy robić to lepiej i jeszcze więcej, polecam obczaić kanał na yt Sports Step, dopiero się rozkręcamy ale na tym nie poprzestaniemy, nie kradniemy ujęć wszystko nagrywamy samodzielnie, w filmach uczestniczymy my bądź nasi znajomi. Mam nadzieję że los się do nas uśmiechnie a już nie
Pobierz
źródło: comment_KqFZkr0gXz0IXiKpRqtIOLHxE5TsyWi4.jpg