Aktywne Wpisy
lepaq +329
Randy_the_Ram +17
Ziomek opowiadał mi jak robili w Katowicach elewację na bloku. Było tam mieszkanie takiego małżeństwa. Codziennie jak chłop wychodził do pracy, to po rusztowaniu, przez okno wbijało trzech typów i ruchalo mu żonkę xD jeden po drugim wbijali xD gość był podobno programistą, także przyznawać się który to xD
Kobita szlauf, wiadomo, ale nie ma co się dziwić: baba ma swoje potrzeby, a taki progranista okularnik z garbem od siedzenia i bez
Kobita szlauf, wiadomo, ale nie ma co się dziwić: baba ma swoje potrzeby, a taki progranista okularnik z garbem od siedzenia i bez
Witajcie Mireczki, to mój pierwszy post na wypoku ( ͡º ͜ʖ͡º) Dzisiaj także pierwszy kontakt z rowerem od dłuższego czasu. Wynik strasznie mizerny, ale mam nadzieję, że w przyszłości będzie ciut lepiej. ( mam też pytanie do jakiegoś ogarniętego Mirka w sprawie wymiany opon na slicki ( Maxxis Detonator 26x1.25 ), mianowicie czy jest sens je montować w taki rower jak na obrazku i czy zauważalnie wpłynie na prędkość poruszania się. Obecnie założone Maxxis Ignitor 26x1.95. Niestety jestem całkowitym rowerowym amatorem. Jak by się komuś chciało odpowiedzieć, bedym wdzięczny ( ͡º ͜ʖ͡º) )
#rowerowyrownik
@Xasenaroth Prawdopodobnie poprzednicy zrobili błąd, masz okazje go poprawić.
Podpowiedź (teoretycznie zawiera poprawione błędy poprzedników):
194864 - 21 = 194843