Mirki, jak w bezpieczny sposób sprzedać skin za gotówkę? Stwierdziłem że czas spieniężyć mojego Glock'a Fade. Jest jakiś legitny serwis który to ułatwi? Trochę się cykam, że ktoś mi jakiegoś chargebacka zrobic i kupa z 700 cebulionów ( ͡°ʖ̯͡°)
@KURDEFIKSJAPI3RDU: Na CSGL albo /r/GlobalOffensiveTrade, klucze raczej bez znaczenia, chociaż niektórzy nie lubią tych zwykłych Case Key. Albo możesz na /r/GlobalOffensiveTrade poszukać kogoś zaufanego, kto będzie chciał kupić za np. PayPal.
@KURDEFIKSJAPI3RDU: Genralnie na klucze wymień raczej na reddicie. Wymiana tego na klucze na csgl może chwilę zająć. Jak sprawdzić? Tutaj masz sprawdzone sposoby na rozpoznanie zaufanej osoby:
@diarrhoea: nie widzę linka... chyba, że to miała być ironia i nie ma takich sposobów... bez znaczenia jakie klucze? wszystkie w takiej samej cenie są? jak przeliczyć wartość tego glocka na klucze (condition: 99.25% pokazuje w csgolounge)
@KURDEFIKSJAPI3RDU: Niestety nie ma, nawet Mirko mogą Cie oszukać i czasem to robią. A jak chcesz kogoś bardzo zaufanego, to dostaniesz od niego po prostu niska cenę. Max. 60% wartości. Podziel wartość rynkowa przez 2.29
@KURDEFIKSJAPI3RDU: (wartość przedmiotu * 0,8) / 2,29 = i wiesz ile mniej więcej kluczy możesz za to dostać. Później sprzedajesz klucze np na allegro, jak chcesz je szybko sprzedać to dajesz niższą cenę a jak masz czas to sprzedajesz po normalnej.
@yazir: nie za bardzo pojmuje skoki cenowe... na csgostash glock fade FN widnieje po 170eu, na OPSkins sprzedawane są po 129$ (12,916 OP) - skąd taki skok cenowy? :O
#csgotrade #csgotraders #csgoskins
Na klucze wymienić na csgolounge czy jak? Jakieś konkretne klucze czy bez znaczenia?
Genralnie na klucze wymień raczej na reddicie. Wymiana tego na klucze na csgl może chwilę zająć.
Jak sprawdzić? Tutaj masz sprawdzone sposoby na rozpoznanie zaufanej osoby: