Wpis z mikrobloga

@Retnnok: można, tak samo jak schab ze śliwką, kaczkę z jabłkami, zrazy z żurawiną... ale jak ktoś #!$%@?ł całe życie tylko schabowe, to nie zrozumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Retnnok: Mieszanie smaków to najlepsze, co może być w kuchni. Słodko-ostre, słodko-kwaśne, słodko-słone itd. Wiadomo, że można całe życie #!$%@?ć nudno i bez polotu, ale po co krytykować to, że inni są kulinarnie odważni?
  • Odpowiedz
@Retnnok: Ludzie Twojego pokroju będą siedzieć w gównie po uszy, bo ciepło. Pitca hawajska, burger z oscypkiem i żurawiną, klopsiki z żurawiną, jarzębina do mięsa - wszystko co zajebiste w polskiej i importowanej kuchni byś #!$%@?ł, bo Cię boli jak więcej niż jeden kubek smakowy pracuje? Ty cygan jesteś że bezsmakowy gruz byś chciał jeść czy co?
  • Odpowiedz
@Retnnok: a ja ostatnio zamówiłem pizzę z szynką konserwową, kurczakiem w balsamicznej marynacie, ananasem i brzoskwinią, i było to tak #!$%@? dobre, że już nie będę wyśmiewał hawajskiej ;)
  • Odpowiedz