Wpis z mikrobloga

@HeavyNuts: Tak, ale do tego trzeba podejść sposobem - czyli grać premade'y z wysokorankingowymi graczami, wygrywać ze sporą przewagą rund, zdobywać dużo MVP (po prostu zdobywać dużo punków w rundach wygranych) - reszta rzeczy nie ma znaczenia.
  • Odpowiedz
@Sarpens: Nie mam linka. Ale to prawda.. Po falach banów na wyższych rangach gracze narzekali że długo czekają na dobieranie przeciwników. Więc Volvo zmodyfikowało trochę progi. Jeśli przeglądasz regularnie tag to nie zauważyłeś że ostatnio połowa postów jest od ludzi którzy jarają się że wbili rangę? (I to właśnie głównie awanse z DMG na kurę)
  • Odpowiedz
@ll_Mario_ll: Pytanie czy Volvo zmodyfikowało progi - czy progi są wyznaczane na zasadzie % liczby graczy na danym poziomie. Gdyby tak było to fala banów sprawiłaby, że poziom elo wymagany na rangę sam się obniżył, ale też za niedługo sam się podniesie.
  • Odpowiedz
@Sarpens: No cóż. Musisz poczytać redity i wpisy na wypoku.. Zmiana wystąpiła dość niejawnie. Być może jest to rzeczywiście związane z ilością % graczy w danej randze (a wtedy Volvo nie wspominało by o tym w update)

PS. I nie mam żadnego, jak to nazywasz bólu d--y o wbicie rangi..
Ból d--y większy że tag jest przeciążony śmieciami. Ale tu już jeden mireczek próbował wczoraj tłumaczyć jakie "podtagi" związane z
  • Odpowiedz
@ll_Mario_ll: To przepraszam, że tak to odebrałem. Ogółem nie podoba mi się system niejawnych rank w CSie. Dużo bardziej wolałbym coś co podrzucam na screenie poniżej - nawet bez wyjaśnienia od Volvo za co są przyznawane punkty i ile trzeba ich zdobyć. Jednak wydaje mi się, że to marzenia ściętej głowy.

A co do tagu to #csgo już nie subuje. Sporo tu śmieci tak jak mówisz.
Sarpens - @llMarioll: To przepraszam, że tak to odebrałem. Ogółem nie podoba mi się s...

źródło: comment_JCVcP9nUx1O36VvFZJZwuwFeNzfaN6fh.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz