Dlatego że mój wczorajszy post o mleku trafił do gorących. W ramach podziękowania stwierdziłem, że specjalnie dla mirko zrobię moje pierwsze #rozdajo!
Kto zaplusuje ten post do północy dnia dzisiejszego wygra moje piękne majtki które nosiłem przez ostatni weekend. Niebagatelna gratka i wartość rynkowa przewyższająca płyty Hołdysa!
Zielonki mogą brać udział, niech też mają coś z życia!
W bonusie dorzucam hasło do wi-fi do #mirkohouse którego fragment można zobaczyć na zdjęciu.
Jeśli zainteresowanie przekroczy 500 plusów to dorzucam także skarpety ze zdjęcia.
Komentarz podwaja szanse na wygraną.
W skarpety zapakuje również prezent niespodzianke!
@sorek: Chociaż zbierasz spośród tagów ładnych samic całe ściany Lekceważy ten artefakt każdy Mirek zabiegany Tego CUDU nie doceni i marudząc kręci mordą, a największą stulejozę dadzą tylko Portki Bordo!!11111oneoneone
Kto zaplusuje ten post do północy dnia dzisiejszego wygra moje piękne majtki które nosiłem przez ostatni weekend. Niebagatelna gratka i wartość rynkowa przewyższająca płyty Hołdysa!
Zielonki mogą brać udział, niech też mają coś z życia!
W bonusie dorzucam hasło do wi-fi do #mirkohouse którego fragment można zobaczyć na zdjęciu.
Jeśli zainteresowanie przekroczy 500 plusów to dorzucam także skarpety ze zdjęcia.
Komentarz podwaja szanse na wygraną.
W skarpety zapakuje również prezent niespodzianke!
Życzę miłej zabawy.
Chociaż zbierasz spośród tagów ładnych samic całe ściany
Lekceważy ten artefakt każdy Mirek zabiegany
Tego CUDU nie doceni i marudząc kręci mordą,
a największą stulejozę dadzą tylko Portki Bordo!!11111oneoneone
Komentarz usunięty przez autora
Wygrywa @tomasz-kaliciak jako iz napisal tak piekny wiersz ze mi serce peklo. Zapraszam na PW po dogadanie sie w sprawie wysylki nagrody!
Zapraszam do kolejnych moich rozdajo!