Wpis z mikrobloga

Myślę nad wymianą swojego LG G2 i dzisiaj wziąłem do ręki Galaxy S6 i chociaż nie brałem pod uwagi jego kupna, to zachwycił mnie wyglądem i płynnością działania - cena 2 999zł., patrzę na allegro a tam "Kup teraz" po około 2100zł. - co jest z nimi na allegro nie tak? Nie doczytałem, że to podróbka, uszkodzony albo coś w tym stylu. Kto ma jakieś wyjaśnienie? (nie biorę pod uwagę kupna tego z allegro, bo NA PEWNO coś jest z nim nie tak, ale nie mogę wyczaić co).
#telefony #samsung #galaxy #galaxys6 i trochę #cebuladeals
  • 33
@moreover: tak jak napisałem - brać nie zamierzam, ale mocno mnie to zastanawia. Choćby skąd goście z Polski mają dojścia do zbadziewionych S6?!
Dostawa z Polski:
"- PROFESJONALNA, FACHOWA I MIŁA OBSŁUGA
(PRZED W CZASIE JAK I PO ZAKOŃCZENIU AUKCJI)"
@SquashPL: @moreover: ok, niech będzie z abonamentu, czy brandowany, ale to jest prawie 1000 zł. różnicy!!! Gdyby chodziło tylko o brand, to nie miałbym z tym problemu. Brand jest wkurzający, ale ogólnie nie wpływa na jakość obsługi urządzenia.
@moreover: dzwonić nie zamierzam :), poczekam jeszcze z miesiąc i pewnie kupię, bo jak dotąd miałem uczulenie na urządzenia samsunga, ale ten telefon mnie naprawdę oczarował! Zwracam uwagę na aparat, a ten uruchamia się momentalnie. Oczywiście wkurza bateria, ale nie znalazłem flagowca, który by mi odpowiadał (bateria, czytnik biometryczny, dobry i szybki aparat fotograficzny).
@mr_hammerer: G4 juz jest w makretach, ale akurat w najblizszym media markt w mojej okolicy nie maja jeszcze, a chcialem sobie dzisiaj pomacac, poki nie jest nasciagane gowno aplikacji i nawalone tysiac zdjec randomowych mord w galerii. Jak G3 nie budzil we mnie zadnych emocji, tak do G4 poczulem to cos.
@moreover: Obawiam się, że masz rację, ale dopiero jak wziąłem S6 do ręki to zdałem sobie sprawę jak mój G2 jest ociężały. Wcześniej miałem Galaxy S Plus i factory reset kompletnie nic nie dawał - to chyba wina Androida, ale na IOSa się nie przerzucę.