Aktywne Wpisy
d4wid +90
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
arkan997 +149
Minęły 3 dni od wydania mojej gry link
Na razie szału nie ma. Około 70 użytkowników. Ale widzę, że z dnia na dzień jest ich co raz więcej. Do tego gra pojawia się w rankingach najlepszych nowych gier strategicznych, więc może przyciągnie to nowych użytkowników :)
Ktoś wie ilu użytkowników po miesiącu to niezły wynik?
100 000 jak kiedykolwiek do tego dobije ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mentu12: możesz na zachęte wystawić też 5 gwiazdek w google play ( ͡° ʖ̯ ͡°)
edit: z Twoim nickiem to ten komentarz Cię powinien zachęcać do ściągania ...
tylko radzę, że jeśli chcesz na tym zarabiać i mieć 1mln userów to musisz w nią zainwestować (reklamy, recenzje itp) ;p
najbardziej irytujący było jednak zminimalizowanie gry i zauważenie później, że się nie zapisało samo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@suwer: ah, to może być to - przydałby się jakiś indykator, bo ustawiam (tło zielone) i znika po pewnym czasie
wybacz spam :p
Dzięki za wszystkie uwagi, nie nazwałbym ich spamem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To przesuwanie mapy to może być dobry pomysł, sprawdzę czy da się to jakoś sensowanie zrobić ...