Wpis z mikrobloga

Mały update do mojego tagu.

Jeśli chodzi o film, to moje prace nad montażem nadal są wstrzymane, w przyszłym tygodniu powinienem przyjść mój nowy komp, więc od razu zabieram się do roboty. Wersja "kursowa", edytowana przez gościa z mojej grupy powinna być gotowa na dniach - może nawet uda się nam zgłosić film na college'owy pokaz filmów na koniec roku, czas na zgłoszenia do 10 maja, więc trza się sprężyć. Osobiście trochę się obawiam montażu, przy którym praktycznie nic nie zrobiłem, no ale liczę, że gościu podążął wedle scenariusza i scenopisu. Dziś również otrzymałem dwie próbki utworów, od znajomego, które najprawdopodobniej wykorzystam w mojej wersji, całkiem fajne, ambientowe brzmienia.

Jeśli chodzi o kurs, to wczoraj fajne zajęcia - obsługiwaliśmy realizatorkę w college'owym studiu telewizyjnym. Całkiem szczerze - nie wiedziałem, że realizacja programów telewizyjnych, szczególnie tych na żywo, jest taka skomplikowana. Świetna zabawa, już się nie mogę doczekać pełnoprawnego modułu realizatorskiego, który czeka mnie na studiach.

Pic related.
#rezysirek (zapraszam do obserwowania)
#filmmaking #moviemaking #filmowanie
s.....k - Mały update do mojego tagu.

Jeśli chodzi o film, to moje prace nad monta...

źródło: comment_KJpA8FmBmoZNC3Mb8AhASmVl4aE1QzyB.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
@sirrek: mój college ( ͡° ͜ʖ ͡°) wygląda tak, że aż szkoda mi puszczać przelewy, ponoć wszystkiemu 'winne' niechęci słuchaczy do puszczania przelewów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz