Wpis z mikrobloga

Mirko problem taki mam że moja waga stanęła w miejscu.do tej pory szła w dół.jakaś tam dieta jest w sumie jakieś 1500 kcal biegam regularnie powyżej 30 minut na tetnie 70-75% a waga stoi w miejscu. zrezygnowałem z cukru i pieczywa.jem dużo białka a węglowodany dostarczam z bananów kasz makaronów ciemnych itd co jest nie tak?
#dieta #bieganie #pomocy może #mirkokoksy będą w stanie pomoc.
  • 7
  • Odpowiedz
@BigMac: Masz za mało kcal. Metabolizm ci się zatrzymał przez to. Twój organizm przeszedł w stan oszczędzania baterii. Dokładnie oblicz dzienne zapotrzebowanie i odejmij 200-300. Do tego cardio a nawet interwały.
  • Odpowiedz
@BigMac: Może przestałeś spalać tłuszcz i zacząłeś budować mięśnie? Waga to nie jedyny wyznacznik. Zacznij się mierzyć ile cm gdzie masz.
  • Odpowiedz
@BigMac: Najpierw poleć reefed day, tzn. robisz sobie JEDEN dzień, gdy jesz więcej kalorii (myślę że te 2300-2400 kcal przy obecnych 1500 kcal będzie ok). Oczywiście reefed to nie cheat, jedz z głową tj. więcej węgli i tłuszczy, ale mniej białka, oczywiście bez żadnego oszukiwania i fast foodów. Jeśli to nie pomoże, to prawdopodobnie poprzez zbyt niską ilość kalorii Twój metabolizm bardzo mocno zwolnił i będzie potrzebna tzw. reverse diet,
  • Odpowiedz